Developerský projekt - Andělská Hora

Developerský projekt - Andělská Hora
  • Adresa Andělská Hora
  • Ev. č. RT1134-00141
  • Typ ubytování
  • Plocha 700 m²

info v RK

Neplatíte provizi, jednáte přímo s developerem

 

Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem exkluzivního developerského projektu Apartmány Andělská Hora, který je právě ve výstavbě. Resort Apartmány Andělská Hora se nachází uprostřed panenské přírody Jeseníků a nabízí maximální komfort s bohatě řešeným zázemím. Kromě vlastního místa pro relaxaci představují zároveň investici s trvale vysokým zhodnocením. Projekt je vhodný jak pro standardní krátkodobé pronájmy pro rekreaci, ale i například pro vybudování domova pro seniory. Jedná se o soubor více objektů o různé velikosti a využití.

Celý projekt a jeho návrh je řešen s ohledem na stávající zástavbu obce. Objekty jsou otočené delší stranou k silnici. Vzniká tak komplex objektů, které jsou citlivě zasazené do stávajícího kopce s výhledy do krajiny. Architektonický výraz jednotlivých obejktů je sjednocen a lépe tak zapadá do okolní krajiny CHKO Jeseníky.

Součástí celého komplexu je 14 apartmánů, 3 rodinné domy a wellness, kde naleznete finskou saunu, ochlazovací biotop a kavárnu. Důraz je kladen na materiály, které jsou typické pro oblast Jeseníků. Temná břidlice a opalované dřevo, teplé odstíny dřevěných lamel a zemité tóny dalších interiérových prvků naplňují prostory v kombinaci s hořícími krby harmonickou útulností. Každý z apartmánů o dispozicích 2+kk nebo rodinných domů 4+kk disponuje vlastními terasami, které tak nabízí přirozený přechod mezi vnitřkem a okolní přírodou.

V okolí Andělské hory se nachází mnoho sportovních aktivit. Jedná se o lokalitu, kterou je možno v letních měsících využít pro turistickou aktivitu a v zimě k zimním sportům. Ve vzdálenosti přibližně 500 metrů od resortu, se nachází lyžařské středisko SKI ANNANBERG s možností lyžování ale také paraglidingu. Obcí vede cyklotrasa, turistická červená stezka vedoucí kolem Anenského vrchu s Kostelem sv. Anny a dále také naučná stezka Anenský vrch kolem místního rybnika. Poblíž najdete Karlovu Studánku, Praděd a další skvosty Jeseníků.

Pro více informací kontaktujte naše specialisty prodeje a navštivte webovou stránku projektu.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieUbytování
LokalitaAndělská Hora
OkresBruntál
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná700 m²
Plocha pozemku6.000 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaMontovaná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
Datum ukončení výstavby1. červenec 2024
Zahájení prodeje1. listopad 2023
Rok kolaudace2024
Rok výstavby2023
ZařízenýAno
ParkováníAno
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální tuhá paliva, Podlahové

Podobné nemovitosti