Prodej skladového prostoru 1597 m2

Prodej skladového prostoru 1597 m2
  • Adresa Zbraslav
  • Ev. č. RT1153-00221
  • Typ sklady
  • Plocha 1 597 m²

info v RK

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Hledáte vhodné prostory pro Vaše podnikání s možností dalšího růstu?

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji komerční objekt s velkým pozemkem a možností dalšího rozšíření nacházející se na okraji obce Zbraslav na Moravě, okres Brno–venkov.

Jedná se o zděnou zemědělskou stavbu se zastavěnou plochou 1597 m2 a přilehlé pozemky o celkové výměře 10.931 m2. Budova z roku 1989 se nachází v oploceném areálu bývalého zemědělského družstva. Podél budovy se nachází zpevněné pozemky vhodné jako manipulační plocha či jako parkování. Nezastavěné pozemky o výměře přes 5000 m2 nabízí možnost rozšíření stávajícího areálu o další výrobní či skladovací halu. Nabízí se tu i možnost umístění fotovoltaické elektrárny na stávající střeše budovy či volných pozemcích. V současné době je hala pronajata a slouží ke stavební výrobě.

K samostatně stojící budově je možný příjezd jak pro osobní, nákladní či kamionovou dopravu po stávající, tak i nově vzniklé asfaltové komunikaci, která umožňuje přístup k hale z obou stran. Objekt je napojený na elektřinu, vodu, odpad je řešený velkokapacitní jímkou. Vytápění je možné řešit elektrickými přímotopy ( v kombinaci s fotovoltaickými panely na střeše).

Budova má od hlavního příjezdu dvoje vrata – plechové / dvoukřídlé a průmyslové rolovací o rozměrech 4 m šíře x 4,2 m výška. Z protější strany jedny vrata – průmyslové rolovací o rozměrech 6 m šíře x 4,2 m výška. V objektu je samostatná šatna s WC a sprchou. Podlaha v hale je panelová.

Územním plánem je celá tato lokalita určená jako plocha smíšená výrobní všeobecná – hlavní využití není stanoveno, vhodné pro výrobu a skladování, včetně výroby zemědělské a související, čerpací stanice pohonných hmot, pozemky fotovoltaických elektráren, garáže a parkoviště.


Nabízená nemovitost poskytuje široké možnosti využití pro různé podnikatelské aktivity a je ideální příležitostí pro investory hledající prostorné a flexibilní nemovitosti. Vzhledem ke své velikosti a dostupné infrastruktuře může sloužit jako logistické centrum pro distribuci zboží. Skvělá dostupnost na dálnici D1 usnadňuje přepravu zboží do a z haly, což je klíčové pro efektivní logistiku. Napojení na D1 směr Praha je u Velké Bíteše 10 km, napojení na dálnici D1 směr směr Brno, Olomouc, Ostrava, Vídeň je u Kývalky 13 km, do města Brna je to 20 km.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieSklady
LokalitaZbraslav
OkresBrno-venkov
Plocha užitná1.597 m²
Plocha pozemku10.931 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaKomerční
Rok výstavby1989
ZařízenýNe
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka

Podobné nemovitosti