Prodej rodinné domy, 129 m² - Žbandaj

Prodej rodinné domy, 129 m² - Žbandaj
  • Adresa Žbandaj, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00116
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 129 m²

385 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům s bazénem - Žbandaj, Poreč, 85m2

Tento moderní a funkční dům se rozkládá na 129 m2 s 19,9 m2 prostornou terasou, která vám poskytne dokonalé místo k odpočinku a užívání si každodenních chvil.

V současné době je ve výstavbě, což vám dává jedinečnou možnost upravit si některé prvky dle vlastních přání a potřeb. Pokud hledáte domov, který bude odrážet váš osobní styl, tento montovaný dům vám poskytne dokonalou rovnováhu moderního designu a pohodlí.

Za zmínku stojí především prostorná zahrada o rozloze 600 m2, jejíž součástí je krásný bazén. Tato oáza klidu a čerstvého vzduchu bude dokonalým místem k posezení s rodinou a přáteli nebo k relaxaci po náročném dni. Užijte si slunečné dny s osvěžující koupelí v bazénu nebo uspořádejte piknik na prostorné terase.

Poloha tohoto montovaného domu poskytuje ideální kombinaci klidného prostředí a blízkosti všech důležitých zařízení. Poreč s bohatým kulturním dědictvím, restauracemi, plážemi a obchody je odtud jen pár minut jízdy.

Tento montovaný dům nabízí jedinečnou možnost vytvořit si domov podle vlastního přání. Kontaktujte nás ještě dnes a rezervujte si svůj koutek v oáze klidu!

Vzdálenost od moře: 6km

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaŽbandaj, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná129 m²
Plocha pozemku600 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaMontovaná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2024
Míst k parkování3
ParkováníAno
Terasaano (19 m²)
Bazénano
VodaDálkový vodovod