Prodej rodinné domy, 141 m² - Zaton

Prodej rodinné domy, 141 m² - Zaton
  • Adresa Zaton, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02990
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 141 m²

495 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům - Zaton, Nin, 141,99m2

Nabízíme Vám na prodej krásný, moderní dům s bazénem nacházející se v klidném prostředí oblíbené turistické destinace Zaton, v blízkosti obou typů pláží - oblázkové přírodní i písečné.

Interiér domu nabízí tři ložnice, čtyři koupelny, prostorný obývací pokoj a kuchyň s barem a další prostor v suterénu, kde je sauna, kulečník a cvičební náčiní, vytvářející prostor pro relaxaci a zábavu v pohodlí svého vlastního domova.

Velká terasa a venkovní kuchyně jsou dokonalým prostředím pro posezení s rodinou a přáteli u chutného jídla. Vyhřívaný bazén vám umožní užívat si teplou vodu i při poklesu teplot, zatímco prostorné nádvoří nabízí spoustu míst k opalování, hraní nebo relaxaci ve stínu.

Křišťálově čisté moře, nezapomenutelné západy slunce a blízkost lesních oblastí vytvářejí ideální prostředí pro vychutnání přírodních krás.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaZaton, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná141 m²
Plocha pozemku463 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Rok výstavby2019
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano (12 m²)
Lodžieano
Bazénano
Sklepano
VodaDálkový vodovod