Prodej rodinné domy, 154 m² - Zálesí

Prodej rodinné domy, 154 m² - Zálesí
  • Adresa Zálesí
  • Ev. č. RT1026-01217
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 154 m²

3 790 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinného domu 5+1, 154 m2 - Zálesí

Rodinný dům v blízkosti krásné přírody – prostor pro váš nový domov i podnikání. Tento jedinečný dům v klidné obci Zálesí nabízí nejen pohodlí a moderní zázemí, ale také možnosti využití navíc. Podívejte se, co vše tento prostor nabízí a proč si jej zamilujete.

+ Dispozice 4+kk
+ Samostatná jednotka 1+1
+ Prostorná terasa s pergolou
+ Nová střecha a plastová okna
+ Možnost přikoupení zahrady či výstavby další nemovitosti

Společně s rodinným domem máte exkluzivní možnost zakoupit i sousední stavební pozemek o rozloze 836 m2 za celkovou cenu 4.390.000 Kč včetně DPH a provize. Tento pozemek nabízí skvělou příležitost k rozšíření zahrady nebo výstavbě další nemovitosti. Bližší informace o pozemku a možnost jeho samostatné koupě naleznete na tomto odkazu: https://www.prodejme.to/nabidky/stavebniho-pozemku-zalesi.

Po vstupu do domu vás přivítá prostorná vstupní chodba, ze které vedou dveře do dvou neprůchozích pokojů, koupelny s rohovou vanou, samostatné toalety a do prostorného obývacího pokoje, který je moderně propojen s kuchyní a jídelnou. Z kuchyně vedou francouzské dveře přímo na terasu s pergolou, která je ideálním místem pro relaxaci. Z obývacího pokoje je přístupná také ložnice a komora pro uložení dalších potřebných věcí.

Součástí nemovitosti je také oddělená jednotka s dispozicí 1+1, která má vlastní vchod a může sloužit jako byt pro prarodiče, hosty, nebo ke krátkodobému pronájmu. Přiléhající garáž s dílnou o velikosti 26 m2 poskytuje dostatek prostoru pro vaše koníčky, uskladnění věcí nebo parkování vozidla. Součástí domu je i sklep o rozloze 9,5 m2, který nabízí další úložné možnosti.

V roce 2019 byla provedena kompletní rekonstrukce střechy včetně nosné konstrukce, dům má nová plastová okna, měděné rozvody elektřiny byly instalovány v roce 2021. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel s napojením na krbová kamna, což oceníte zejména v zimních měsících.

Na pozemku o velikosti 689 m2 je možnost parkování pro až 3 vozidla, a další rozšíření prostoru umožňuje i stodola, která je vhodná k demolici a její místo lze využít pro zvětšení zahrady či výstavbu.

Obec Zálesí je ideálním místem pro ty, kdo hledají klid a přírodu. V blízkosti se nachází vodní nádrž Vranov, která nabízí celou řadu rekreačních aktivit, od koupání až po turistiku. Dopravní spojení je zajištěno pravidelnou autobusovou linkou.

Tato nemovitost nabízí široké možnosti, ať už hledáte nový domov, prostor pro vícegenerační bydlení, nebo příležitost k podnikání. S financováním vám rádi pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry. Těšíme se na vás na prohlídce!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaZálesí
OkresZnojmo
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha154 m²
Plocha pozemku689 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano (15 m²)
Bazénano
Sklepano (10 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové