Prodej rodinné domy, 143 m² - Vrbno pod Pradědem

Prodej rodinné domy, 143 m² - Vrbno pod Pradědem
  • Adresa Husova, Vrbno pod Pradědem
  • Ev. č. RT1174-1381
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 143 m²

5 832 750 Kč

Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.

 

Prodej rodinné domy, 143 m2 - Vrbno pod Pradědem

S potěšením vám představujeme jedinečnou příležitost k pořízení rodinného domu ve Vrbně pod Pradědem, zasazeného do malebné a klidné lokality podhůří Jeseníků. Tento elegantní dům s dispozicí 5+1, postavený v roce 1927, prošel v roce 2004 rozsáhlou rekonstrukcí zahrnující podsklepení, přístavbu, výměnu oken za dřevěná Euro okna a novou střechu se střešní krytinou.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně obecního vodovodu, splaškové a dešťové kanalizace, a plynové přípojky. Elektrické rozvody jsou provedeny v mědi s napětím 230 V a 380 V. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Nový majitel má možnost dokončit interiér včetně vytápění a venkovní fasády dle vlastních představ, čímž si vytvoří domov podle svých snů. Nemovitost se prodává včetně kompletní projektové dokumentace a stavebního povolení.

Na pozemku se rovněž nachází komfortní obytný zahradní domek postavený na pevných zděných základech, připojený na vodovod, kanalizaci a elektřinu. Tento domek nabízí plně vybavenou kuchyň, obytný prostor s posezením a americkými kamny, zvýšené patro vhodné pro spaní a toaletu s možností instalace sprchového koutu. Přilehlé venkovní posezení je zastřešené a vydlážděné, což poskytuje ideální prostředí pro relaxaci a společenská setkání.

Lokalita Vrbno pod Pradědem poskytuje veškerou občanskou vybavenost, včetně kvalitní dopravní infrastruktury, množství kaváren a restaurací, a vynikající podmínky pro rekreaci. V blízkosti se nacházejí vyhlášené lázně Karlova Studánka a nejvyšší hora Moravy Praděd, což činí z tohoto místa ideální destinaci pro milovníky přírody, horské turistiky, cykloturistiky a zimních sportů.

Pro více informací a sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte. Tato nabídka představuje jedinečnou investiční příležitost v jedné z nejkrásnějších oblastí České republiky.

S financováním této nemovitosti vám rádi pomůžeme.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaHusova, Vrbno pod Pradědem
OkresBruntál
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha143 m²
Plocha pozemku300 m²
Zastavěná plocha100 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
GarážAno
Sklepano
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace