Prodej rodinné domy, 202 m² - Vodnjan

Prodej rodinné domy, 202 m² - Vodnjan
  • Adresa Vodnjan, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03493
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 202 m²

330 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům - Vodnjan, 326m2

Nabízíme Vám na prodej hezký dvojdům na Istrii, ve městě Vodnjan.
Dům se skládá z přízemí a patra se dvěma byty + menší krčmou, která slouží jako dřevník. V přízemí se nachází byt sestávající z kuchyně s krbem, 2 ložnic, koupelny a komory. V patře je druhý byt, kam se dostanete po venkovním schodišti. Vstup je z malé terasy s výhledem do přírody. Přes malou předsíň se dostaneme do obývacího pokoje a kuchyně s jídelnou, která vede na terasu. Byt má dvě ložnice a koupelnu. Dvůr této části domu má rozlohu 768m2 a je zde objekt určený pro tři garáže. Celá zahrada je obehnána zdí z istrijského kamene.

Celý dům byl kvalitně postaven, bylo dbáno na každý detail (plynojem je umístěn pod zemí a samotná teplárna je ve skladu pod schodištěm). V domě je dále plynové ústřední topení a klimatizace. Dům je zařízen nábytkem v rustikálním stylu a většina nábytku je vyrobena na míru a takto zařízený se prodává.

Vzdálenost od moře: 10km
Vzdálenost od centra: 300m

Město Vodnjan se nachází na jihu Istrie. Je to známá turistická destinace se zajímavým historickým dědictvím, které je ochraňováno dodnes. Kromě cestovního ruchu je známá také svou gastronomickou nabídkou, zejména olivovým olejem a víny. Vodnjan leží 10 km od Puly a 14 km od letiště Pula.

Pokud hledáte bydlení a příležitost k přivýdělku a návratnosti investice, rozhodně byste měli o koupi této nemovitosti uvažovat.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVodnjan, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha202 m²
Plocha pozemku768 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Rok výstavby2009
ZařízenýAno
Míst k parkování6
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano
TelekomunikaceInternet, Satelit
VodaDálkový vodovod
TopeníÚstřední plynové, Jiné