Prodej rodinné domy, 128 m² - Vir

Prodej rodinné domy, 128 m² - Vir
  • Adresa Vir, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03086
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 128 m²

599 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům u moře - Vir, 128m2

Tento krásný dům na Viru, pouhých 30 metrů od břehu moře, nabízí dokonalou kombinaci pohodlí a přírodního prostředí. Skládá se z přízemí a prvního patra a nabízí Vám klid a soukromí s možností parkování až tří vozidel.

Přízemí domu zahrnuje prostorný dvůr, který se táhne ze zadní strany, kde je zahrada a sklad, a z přední strany se vstupem, nižší terasou s grilem a vyvýšenou terasou, která tvoří neodolatelný kout pro relaxaci. Po vstupu do domu vás uvítá kuchyně, která sdílí prostor s obývacím pokojem a jídelnou a vytváří tak otevřenou a prostornou atmosféru. Dvě ložnice s krásným výhledem do dvora poskytují pohodlné ubytování, v blízkosti se nachází koupelna s moderním stojacím sprchovým koutem.

Přízemí a první patro jsou propojeny vnějšími schodišti, které vedou ke vstupu do horního patra. V horní části je vstup s malou venkovní terasou a dalším úložným prostorem. Společný prostor v prvním patře zahrnuje kuchyň, obývací pokoj a jídelnu a vytváří tak příjemnou atmosféru pro společenské vyžití. Dvě oddělené ložnice s manželskými postelemi poskytují soukromí a pohodlí a koupelna se střešním oknem přináší přirozené světlo a svěžest.

Z obývacího pokoje a jedné ložnice je výstup na balkon s výhledem do venkovní části dvora. Z druhého pokoje a kuchyně je výhled do klidného vnitrobloku v zadní části domu. Tento dům na Viru dokonale kombinuje funkčnost, pohodlí a blízkost přírody a poskytuje ideální místo k odpočinku a vychutnání si krás pobřeží.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem této výjimečné nemovitosti! Kontaktujte nás nyní a naplánujte si prohlídku - vaše nová oáza klidu a potěšení na vás čeká!

Plocha pozemku bude doplněna.
V roce 2021 proběhla rekonstrukce.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVir, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná128 m²
Plocha pozemku1 m²
Plocha zahrady127 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Míst k parkování3
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt