Prodej rodinné domy, 210 m² - Velké Karlovice

Prodej rodinné domy, 210 m² - Velké Karlovice
  • Adresa Velké Karlovice
  • Ev. č. RT1373-58270
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 210 m²

15 870 000 Kč

 

Prodej rodinného domu / apartmánů , 210 m2 - Velké Karlovice

Nabízím k prodeji 2 krásné apartmány pod jednou střechou v samotném centru Velkých Karlovic u dřevěného kostela Panny Marie a Karlovského muzea.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2021. Vše původní muselo pryč. Interiér i exteriér domu jsou kompletně nové a to od podlahy až po střechu. V celém domě byly použity jen ty nejkvalitnější materiály. Kuchyně má moderní vybavení a v pokojích najdete nábytek z masivu.

Dům je rozdělen na horní a dolní apartmán s podlahovou plochou 102 a 108m2, při maximální kapacitě 10 a 12 osob. Každý z apartmánů má vlastní vchod, ale jsou propojeny uzamykatelnou chodbou. Další výhodou je, že vaše kola, lyže a další sportovní vybavení můžete bezpečně uložit v úschovně.
Dům má za sebou 2 roky provozu s vlastními webovými stránkami a rezervačním systémem. Kompletní ekonomika pronájmu bude probrána s potencionálními zájemci.

Na pozemku je ještě jedna malá stavba, která slouží, jako kůlna. Byly zde započaty stavební práce na vybudování wellness. Noví majitelé mohou v tomto záměru pokračovat nebo vybudovat parkovací stání s pergolou a posezením.

Milovníci zimních sportů ocení výběr z několika skvěle upravovaných svahů a běžeckých tras. Nejbližší sjezdovka a běžecká trasa je vzdálená 600 m. Vodní svět je 2km od chalupy a koupaliště je pouhých 10 minut pěšky.

Doporučuji osobní prohlídku, pro kterou mě neváhejte kontaktovat.
V případě, že hledáte něco trošku jiného, určitě mě sledujte na Facebooku: Michal Jandora – realitní služby „bez-starostí“. Pravidelně tam totiž přednostně zveřejňuji nové zakázky.

ID 58270

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVelké Karlovice
OkresVsetín
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha210 m²
Plocha pozemku1.145 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
ZařízenýAno
Míst k parkování4
ParkováníAno
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace