Rodinný dům, 240 m2 - Velké Albrechtice

Rodinný dům, 240 m2 - Velké Albrechtice
  • Adresa Velké Albrechtice 277
  • Ev. č. RT1162-206
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 240 m²

6 990 000 Kč

 

Nabízíme k prodeji velmi pěkný, účelně uspořádaný a prostorný dům, který byl zkolaudován v roce 1987 a od té doby prošel řadou úprav a rekonstrukcí.

V blízkosti domu se nachází školka, škola, restaurace, autobus a vlak. Pro rodiny s dětmi je zde dostatek vzdělávacích zařízení včetně sportovních škol v nedalekém Bílovci (cca 1 km). Bílovec nabízí také gymnázium, malý bazén se saunou, posilovny, tenisovou a squashovou halu, velkou víceúčelovou sportovní halu, fotbalové hřiště a mnoho dalšího. Lázně Klimkovice jsou vzdáleny 10 minut jízdy a do Ostravy se dostanete za 15 minut. Dálnice ve směru na Ostravu i Brno je vzdálená 5 kilometrů.

Dům je jednopatrový s mírně šikmou střechou. V prvním patře se nachází 2 dětské pokoje, ložnice a prostorný světlý obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní se spižírnou. Koupelna s vanou a oddělené WC byly přestavěny v roce 2010. Do původně technického přízemí vede dřevěné schodiště s nerezovým zábradlím, kde se nachází 3 místnosti (2 posilovny a jedna kancelář), nová koupelna s podlahovým vytápěním a kuchyň s přístupem na zastřešenou venkovní terasu.

V kuchyni je od konce loňského roku instalovaná čistička vody (reverzní osmóza). Taktéž na patě domu je instalovaná magnetická úpravna vody. Okna v přízemí jsou opatřena anglickou bezpečnostní fólií, dům je zabezpečen zařízením firmy Jablotron a napojen na PCO. Na centrální jednotku lze připojit 64 modulů (např. otevírání brány, hlídání auta atd.)
V přízemí jsou nové pěkné lité podlahy a nové dveře.
V domě je vysoce výkonný centrální vysavač kanadské firmy DUOVAC se zárukou do r. 2042.
Topení je plynové, kotel Viessmann Vitodens 100, každý rok servisovaný, bojler 300l napojený na sluneční kolektor. Vodu možno ohřívat také elektřinou nebo plynem. V přechodném období možno přitápět klimatizací instalovanou v obývacím pokoji (jednotka Syen o výkonu 5.3 KW). Kromě klasických 230 V je možno použít i zásuvky na 400V. Sazba 25D umožňuje odebírat proud se sníženou sazbou po dobu 20hodin denně.

Instalací FVE a tepelného čerpadla docílíte energetické náročnosti A.

Kromě dvou oken všude trojskla, v patře s meziskelními žaluziemi. Střecha zateplená, v r. 2012 nová kvalitní krytina. Loni v srpnu dům zateplen 14cm polystyrenem s novou fasádou (silikonová fasádní omítka SILDEKOR S8074). Při zateplení současně nová atika, okenní parapety, svody, hromosvod, otrýskaný a nalakovaný požární žebřík. Současně nové elektroinstalace v dolní kuchyni, pod přístřeškem, včetně nachystaného připojení na nabíječku elektroauta.
Hospodářská budova se sklepem a půdou na uložení různého materiálu, slouží jako dílna a úschovna kol, sekačky na trávu apod. (dlažba, regály, pracovní stůl, osvětlení).
Na zahradě se nachází fóliovník a studna. Pod zahradou potůček (dům nebyl nikdy vytopen!!!)

Dům má výborné sousedy, což je neocenitelnou výhodou pro každého, kdo hledá klidné a přátelské bydlení.
Nemovitost je připravena k okamžitému nastěhování.

Nehospodárná E

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVelké Albrechtice 277
OkresNový Jičín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná240 m²
Plocha pozemku785 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný

Podobné nemovitosti