Prodej rodinné domy, 219 m2 - Úvaly

Prodej rodinné domy, 219 m2 - Úvaly
  • Adresa Srbská 678, Úvaly
  • Ev. č. RT1180-TR13874
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 219 m²

13 500 000 Kč

 

Rodinný dům 6+1 po kompletní rekonstrukci a modernizaci, s přístavbou obytných místností se nachází v rezidenční, klidné a slepé ulici. Na vlastním pozemku o celkové rozloze 688 m2. Dispozice:
1.N.P. prostorná garáž se samostatným vjezdem z vlastního pozemku, sociální zázemí tedy WC a umyvadlo, technická místnost, chodba se vstupem do domu a dva pokoje.
2.N.P. schodiště, chodba, samostatné WC, koupelna, kuchyň a čtyři samostatné pokoje.
Na pozemku se nachází i vedlejší stavba využívaná jako dílna a relaxační zóna s výhledem na okrasnou zahradu a posezení.
Vytápění domu je zajištěno ústředním topením (radiátory v kombinaci s podlahovým topením) s kondenzačním plynovým kotlem. Voda v domě využívána z vlastní kopané studně, je zde možnost i napojení na městský vodovodní řád. Kanalizace městská. Elektro 230/380V. Zdroj teplé vody elektrický bojler.
Všechny stavební práce jsou již hotové a dům je plnohodnotně užívaný (nové rozvody ÚT, vody, kanalizace, elektro, atd.) Provedeno důkladné zateplení domu - opláštění budovy, střechy, okna s trojskly. K dokončení je následující: sokl opláštění domu, terénní úpravy vjezdu na pozemek a nádvoří, chodníčky pro přístup do domu. V domě je na dokončení pouze technická místnost a úprava podlahových krytin v přízemí.
Při rekonstrukci a modernizaci se kladl důraz na použité materiály a provedení stavebních prací. Stejně důležité byla i energetická náročnost domu, jeho zateplení a celkový uživatelský komfort.
Tato nemovitost je kombinací výborné dopravní dostupnosti, dostatečného prostoru pro podnikání, koníčky, skladovací prostory, technologické zázemí a také relaxačního prostoru na okrasné, již hotové zahradě. Přijďte se přesvědčit o jedinečnosti této nabídky. Více informací o nemovitosti či zaslání informací o přestavbě a využití u makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaSrbská 678, Úvaly
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná219 m²
Plocha pozemku688 m²
Plocha zastavěná194 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování2
GarážAno
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti