Prodej rodinného domu 180 m2 - Ústí nad Labem - Kojetice

Prodej rodinného domu 180 m2 - Ústí nad Labem - Kojetice
  • Adresa Kojetice 5, Ústí nad Labem
  • Ev. č. RT1271-00550
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 180 m²

4 900 000 Kč

včetně provize, cena k jednání

 

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům s menší zahrádkou, stodolou a garáží v dojezdové vzdálenosti cca 5min. od centra Ústí nad Labem - Kojetice.

Dům o dispozici 4+1 o celkové ploše cca 180 m2 je rozložen do 2 nadzemních podlaží a využitého obytného podkroví. Dům nabízí dostatečný prostor pro menší rodinu.

Dům prošel velmi pěknou vnitřní rekonstrukcí. Nejvíce bych vyzdvihl zanechané stropní trámy v obývacím pokoji, či velkou terasu v prvním patře vhodnou k relaxaci. Dále pak nové plastové okna, rozvody vody a odpadu, elektroinstalace, nové rozvody topení včetně radiátorů, kuch. linka, dlažba, keramický obklad, atd. .

V přízemí je vstupní chodba, koupelna s toaletou, schodiště, kuchyň, technická místnost, obývací pokoj propojený kuchyňským prostorem. V patře domu jsou 2 obytné místnosti. Z chodby v patře je vstup na terasu. Ve druhém patře se nachází velké podkroví se střešními okny, kde je momentálně ložnice. Současný dětský pokoj, který se nachází v prvním patře se dá rozdělit na dva menší pokojíčky s jedním vstupem. Hned naproti se nachází šatna.

Naproti domu je ještě menší pozemek, který lze využit k zahradě nebo posezení. Garáž je od domu vzdálená cca 20 m. Za domem se nachází stodola s možností úprav dle vlastních představ.

Dům je napojen na vodovodní řád a čističku odpadních vod. Dům je celý podsklepený. Nechybí zde kondenzační kotel.

Zaujala Vás tato nabídka? Máte dotazy, či se chcete domluvit na prohlídku? Neváhejte se na mě obrátit - rád Vám na vše odpovím, sdělím další informace, a můžeme se společně domluvit na termínu naší schůzky.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaKojetice 5, Ústí nad Labem
OkresÚstí nad Labem
Velikost4 pokoje
Plocha užitná180 m²
Plocha pozemku149 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ZařízenýAno
GarážAno
Výtahne
Terasaano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadČOV pro celý objekt, Septik
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti