Prodej rodinné domy, 169 m² - Umag

Prodej rodinné domy, 169 m² - Umag
  • Adresa Umag, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03276
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 169 m²

549 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Dům - Umag, 169,85m2

Tento samostatně stojící dům se nachází na úplném severozápadě Istrijského poloostrova, v klidné, luxusní části, pouhých 300m od moře.
Nachází se na prostorném pozemku s pečlivě upravenou zahradou, grilem a parkováním a je výbornou volbou jak pro rodinu, která chce bydlet v Umagu, tak k pronájmu. Jen 10 minut chůze odtud najdete kamenitou a písečnou pláž, kde si každý najde klidné místo, ať už na slunci, nebo ve stínu borovic. Přidanou hodnotu lokality dává námořní marina, která se nachází necelých 10 minut chůze od domu.

Dům je kompletně zařízen a vybaven a jako takový se prodává.
Dům je rozdělen na tři jednotky pod jednou střechou:
- Obytná část o celkové čisté ploše 117,34m2 se skládá z prostorného obývacího pokoje (lodžie) s otevřeným výhledem do zahrady, kuchyně s jídelním koutem, tří prostorných ložnic, koupelny a samostatné toalety.
- Suterén, který se svými 21,05 m2 (10,85 m2 KP) nabízí různé možnosti využití, lze upravit jako hernu, krčmu či tělocvičnu.
- Garáž 22,26m2 je vybavena elektřinou a vodou.
Celková hrubá plocha, kterou kupujete, je 169,85 m2.

- Střecha prošla v roce 2012 rekonstrukcí.
- V roce 2018 byla provedena omítka fasády a provedena tepelná izolace a v témže roce byla provedena kompletní výměna elektroinstalace a vody.

Tato nemovitost nabízí ideální příležitost jako prostorná samostatně stojící nemovitost pro rodinu, která má ráda pohodlí a bydlení v klidné lokalitě u moře pro investici za účelem turistického pronájmu.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaUmag, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná169 m²
Plocha pozemku472 m²
Plocha zahrady432 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1970
ZařízenýAno
GarážAno
Lodžieano
Sklepano
OdpadČOV pro celý objekt