Prodej rodinné domy, 152 m² - Tursko

Prodej rodinné domy, 152 m² - Tursko
  • Adresa Martinská 263, Tursko
  • Ev. č. RT1337-03175
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 152 m²

12 360 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej RD 5+kk, 152m2, pozemek 670m2, Tursko - ul. Martinská

Rodinný dům s výjimečnou atmosférou v klidné lokalitě blízko Prahy

Tento jedinečný cihlový dům, dokončený v roce 2013, o užitné ploše 152 m2 a s pozemkem o rozloze 670 m2, nabízí ideální prostor pro větší rodinu, která hledá moderní a pohodlné bydlení v klidné obci Tursko, jen kousek od Prahy. Díky skvělému dispozičnímu řešení a prostornému interiéru se zde každý člen rodiny cítí jako doma.

Útulné a prostorné bydlení pro každou příležitost

Přízemí domu vás přivítá praktickým zádveřím, komorou a úložným prostorem pod schody. Dále zde naleznete koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Srdcem celého domu je však otevřený a vzdušný obývací pokoj propojený s jídelnou a plně vybaveným kuchyňským koutem, kde se každý den stává radostí trávit čas s rodinou. Krbová kamna dodávají prostoru nezapomenutelnou atmosféru, kterou si zamilujete v chladnějších večerech. Z obývacího pokoje je navíc přímý vstup na zastřešenou terasu, která vybízí k relaxaci s šálkem kávy nebo letní grilování s přáteli. Dům rovněž disponuje praktickým pokojem v přízemí, který lze využít jako ložnici, pracovnu či dětskou hernu.

Klidná zóna pro odpočinek v patře

V patře domu se nachází tři prostorné pokoje, které mohou být využity jako ložnice, dětské pokoje či pracovny. Díky flexibilnímu uspořádání je dům připraven přizpůsobit se potřebám vaší rodiny. K dispozici je zde také další šatna a koupelna s vanou a toaletou. Dostatek úložného prostoru zajišťují dvě šatny a půda, která je ideální pro uložení sezónních věcí.

Komfort a úspory s moderním vytápěním

Dům je vytápěn plynovým kotlem, který zajišťuje pohodlí po celý rok s nízkými provozními náklady. Pro útulné večery můžete využít krbová kamna, která vytváří nezapomenutelnou atmosféru a dodávají domovu další rozměr komfortu.

Zahrada pro chvíle pohody

K domu náleží okrasná zahrada se vzrostlou zelení, která poskytuje soukromí i prostor pro relaxaci a hry dětí. Dvě krytá parkovací stání a prostor pro uložení palivového dřeva jsou další výhody, které oceníte v každodenním životě.

Klidné bydlení blízko Prahy

Obec Tursko nabízí veškeré potřebné zázemí pro rodinný život – mateřská i základní škola jsou v pěší vzdálenosti, sportoviště a pošta jsou dalšími výhodami lokality. Nedaleké Kralupy nad Vltavou a Roztoky u Prahy pak poskytují další občanskou vybavenost. Skvělá dopravní dostupnost vás rychle spojí s Prahou – autobusové spojení na metro A Bořislavka nebo na železniční stanici do Libčic nad Vltavou zajišťuje pohodlné cestování do hlavního města.

Tento dům je ideální pro rodiny, které hledají pohodlí, prostor a klidné bydlení v blízkosti přírody, a přitom chtějí mít Prahu na dosah ruky. Nepropásněte příležitost a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMartinská 263, Tursko
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha152 m²
Plocha pozemku670 m²
Zastavěná plocha86 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2013
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace