Prodej rodinné domy, 136 m² - Třebechovice pod Orebem - Štěnkov

Prodej rodinné domy, 136 m² - Třebechovice pod Orebem - Štěnkov
  • Adresa Třebechovice pod Orebem - Štěnkov
  • Ev. č. RT1235-01108
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 136 m²

9 900 000 Kč

 

Prodej, Rodinné domy 136 m2 - Třebechovice pod Orebem - Štěnkov

Nabízíme Vám prodej novostavby rodinného domu typu bungalov o dispozici 4+kk a celkové velikosti 136 m2, včetně garáže, který byl postaven na pozemku o velikosti 803 m2.

Dům je postaven z broušené cihly Porotherm 30 Profi a je zateplen 16cm polystyrenovou izolací, která je opatřena silikonovou omítkou. Stropy domu jsou sádrokartonové a zateplené vatou o síle 32cm. Ohřev vody a vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo PANASONIC WH-UX09HE8 9KW (vzduch-voda) se zásobníkem na vodu o velikosti 250l. V domě je podlahové topení vyhřívané vodou, které je dále napojené na elektrotermické hlavice v rozdělovací soustavě a je ovládané digitálními termostaty v každém pokoji. Na podlaze je položena vinylová podlaha Rocko Vinyl Class 34, R081 Crescendo (1210x192x5 mm), nebo dlažba. V celém domě byly aplikovány sádrové omítky. Okna s trojskly a dveře jsou od firmy SAMAT (Hradec Králové), okna mají přípravu na venkovní rolety. Na střeše je příprava na instalaci solárních panelů. U domu je navíc zastřešené parkovací stání, je zhotovena zámková dlažba okolo celého domu, byly provedeny terénní úpravy.

V obývacím pokoji spojeným s kuchyňským koutem je krásný detail - otevřený strop s přiznanými dřevěnými trámy. Z pokoje je přímý bezbariérový vstup na terasu francouzským oknem s posuvnými dveřmi (HS portál). Vizualizace ukazuje, jak hezky a honosně může být tato obytná místnost řešena.

V domě jsou další tři samostatné pokoje (17.37 m2, 12.66 m2, 12,71 m2) a každý umožňuje přímý vstup na zahradu. Jedna šatna je samostatná a přístupná ze vstupní chodby domu, druhá je součástí ložnice.

Koupelna je obložena velkoformátovými obklady a je vybavena podomítkovými bateriemi, sprchovým koutem a vanou. Je zde i wc Geberit, další toaleta je samostatná, ve vstupní chodbě domu.

V technické místnosti je uložena vnitřní jednotka tepelného čerpadla, zásobník na vodu, uzávěr na vodu, příprava na pračku a sušičku a stropní otvor pro možnost výlezu do půdního prostoru.

Garáž je osazena garážovými vraty s elektrickým pohonem a dálkovým ovládáním. Je spojena s domem přes technickou místnost. K dispozici je 5pólová /400V zásuvka.

Pokud máte zájem o bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností, je tato nabídka určena právě Vám - centrum Hradce Králové 17min/13,8km, dálnice D35 16min/16km.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaTřebechovice pod Orebem - Štěnkov
OkresHradec Králové
Velikost4 pokoje
Užitná plocha136 m²
Plocha pozemku803 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Rok výstavby2022
GarážAno
VodaDálkový vodovod
OdpadJímka
TopeníJiné, Podlahové