Prodej rodinné domy, 127 m² - Telč-Staré Město

Prodej rodinné domy, 127 m² - Telč-Staré Město
  • Adresa 9. května 147, Telč
  • Ev. č. RT1351-OCTELRD3
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 127 m²

6 699 000 Kč

včetně provize a právního servisu

 

Prodej rodinné domy, 127 m2 - Telč-Staré Město

Hledáte super domov ve městě, který je připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších investic? Takový tu pro vás mám. Tento krásný dům nabízí pohodlí městského života spolu s klidem a soukromím.

Prostorný a světlý dům 4+1 s podlahovou plochou 155 m2 vás okouzlí na první pohled. Ačkoliv zvenčí může působit nenápadně, interiér vás překvapí svou útulností a propracovaností. Nemovitost se rozkládá na pozemku o velikosti 260 m2 a jedná se zde o připojení přilehlého pozemku o velikosti 90 m2.

Uvnitř najdete moderně vybavenou kuchyň, dva útulné pokoje, obývací pokoj a impozantní podkrovní prostor, který lze rozdělit na dvě místnosti. K tomu komfortní koupelnu s WC, technickou místnost, úložné prostory a jako perlu na závěr úchvatnou zimní zahradu.

V průběhu posledních 20 let prošel dům téměř kompletní rekonstrukcí. Jediná původní kamenná stěna dodává interiéru historický nádech, zatímco moderní instalace jako elektrika v mědi a vodovodní potrubí z plastu zajišťují bezproblémový chod domácnosti. Vytápění je zajištěno elektrickým a plynným kotlem, stejně jako kamny s výměníkem, které dokážou domov příjemně prohřát. K dispozici je obecní vodovod a kanalizace, a navíc máte možnost čerpat vodu z nedalekého potoka pro zalévání malebné zahrady.

Nyní jsou v domě pokládány nové podlahy a osazovány nové dveře, kvůli nedávné příhodě.

Lokalita nabízí vše, co můžete potřebovat - školy, školky, obchody, restaurace, ale i možnosti pro volnočasové aktivity jako golfové hřiště, lom, cyklotrasy a turistické stezky.

Pokud vás tento dům zaujal, neváhejte a domluvte si prohlídku. Těším se na vaši návštěvu a věřím, že si to zde zamilujete.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
Lokalita9. května 147, Telč
OkresJihlava
Velikost4 pokoje
Užitná plocha127 m²
Plocha pozemku260 m²
Zastavěná plocha95 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické