Prodej rodinné domy, 266 m² - Tábor

Prodej rodinné domy, 266 m² - Tábor
  • Adresa Kvapilova, Tábor
  • Ev. č. RT1361-26741
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 266 m²

11 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej podsklepený rodinný dům Tábor, 783 m2

Exkluzivně nabízíme k prodeji dvougenerační vilu v žádané lokalitě v Táboře v ulici Kvapilova. Tento dvoupodlažní dům z roku 1969 je zasazen do klidné části města, přesto však v pohodlné docházkové vzdálenosti do centra. Nabízí ideální kombinaci prostoru, klidu a pohodlí, ať už hledáte rodinné bydlení nebo výhodnou investici. K domu patří pozemek o celkové rozloze 783 m2. Je rozdělen na menší předzahrádku a prostornou zahradu za domem, která přímo vybízí k posezení a zahradničení.

Pro vaší lepší orientaci v dispozicích jednotlivých pater doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky a viedeoprohlídky umístěné včetně půdorysů v inzerci domu.

Dům je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu, což poskytuje skvělou příležitost pro budoucí úpravy dle Vašich představ.
V 1. patře najdete byt o dispozici 3+1 s balkónem, který nabízí krásný výhled do zahrady. Dále se zde nachází spíž, samostatné WC a koupelna s vanou.
Ve 2. patře se nachází byt 2+1 s balkonem s možností úpravy na 3+1. Dále se v tomto patře nachází spíž, sklad a opět samostatné WC a koupelna s vanou.
Balkony v obou patrech jsou orientovány do zahrady a poskytují tak dokonalé místo pro relaxaci s výhledem do zeleně směrem k rybníku Jordán.
Suterén nabízí praktické úložné prostory, garáž, kotelnu a prádelnu. Vjezd do garáže je zajištěn přímo z ulice, což je velkým komfortem pro každodenní život.

Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je řešeno centrálně kotlem na tuhá paliva a ohřev vody zajišťují bojlery.

Kvapilova ulice je vyhledávanou lokalitou, která nabízí klidné sousedství, dostatek zeleně a zároveň snadný přístup ke všem důležitým bodům ve městě. Tato nemovitost Vám dává možnost bydlet ve výjimečné části Tábora s veškerým zázemím na dosah ruky.

Dům lze financovat hypotékou. Výhodné financování s garancí vrácení rezervačního poplatku vám zajistíme v rámci realitních služeb zdarma.

Pro bližší informace a osobní prohlídku kontaktujte makléřku zakázky Ing. Andreu Kohoutovou.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaKvapilova, Tábor
OkresTábor
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha266 m²
Plocha pozemku783 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1969
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano
Sklepano (86 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva