Prodej rodinné domy, 124 m² - Svoboda nad Úpou

Prodej rodinné domy, 124 m² - Svoboda nad Úpou
  • Adresa Nový svět, Svoboda nad Úpou
  • Ev. č. RT1180-00106
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 124 m²

8 000 000 Kč

 

Prodej rodinného domu – chalupy v obci Svoboda nad Úpou na vlastním pozemku o velikosti 1369m2.

Chalupa se nachází na pěkném celkově oploceném pozemku ve slepé ulici. V této části přístupové komunikace jsou jen dvě stavení a jedná se tedy o klidné místo s nádherným výhledem. Pozemek s chalupou a vedlejší stavbou má přístup s možností parkování v jeho horní části, ale také ve spodní části pozemku.
Jedná se o roubenou stavbu se dvěma obytnými podlažími. 1.N.P. vstup, ložnice, prostorný obývací pokoj s jídelním stolem, kuchyň, koupelna s WC. 2.N.P. Dvě větší ložnice a jedna menší s manželskou postelí. Chalupa je částečně podsklepená - zapuštěná ve svahu s malým sklípkem. Dispozice domu je celkově 4+1. Vedlejší stavba je samostatně stojící původní dřevěná stodola využívaná jako sklad paliva a v zimním období jako garáž na vůz.
Původní udržovaná stavbu s modernizací v roce 1994 a následným zbudováním ústředního topení s elektrokotlem v roce 2011. Jsou zde také krbová kamna v obývacím pokoji. Zdroj teplé vody je elektrický bojler. Voda z veřejného vodovodního řádu, kanalizace obecní. Elektro 230/400V.
Vzhledem k atraktivní lokalitě, množství ložnic, velikosti pozemku, dobré dopravní dostupnosti je možné i chalupu pronajímat, tak jak to majitelé po část roku dělávali.
Svoboda nad Úpou, brána do největšího lyžařského areálu v Česku, SkiResortu ČERNÁ HORA - PEC, velké množství sjezdovek v zimě a výborná startovací poloha na výlety v létě.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNový svět, Svoboda nad Úpou
OkresTrutnov
Velikost4 pokoje
Užitná plocha124 m²
Plocha pozemku1.369 m²
Plocha nebytových prostor37 m²
Stav objektuDobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
ParkováníAno
GarážAno
OchranaNárodní park
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické