Prodej rodinné domy, 130 m² - Svetvinčenat

Prodej rodinné domy, 130 m² - Svetvinčenat
  • Adresa Svetvinčenat, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03553
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 130 m²

550 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům - Štokovici, Svetvinčenat, 130m2

V idylickém prostředí vesničky Boškari, nedaleko historického města Svetvinčenat, se nachází okouzlující vila, která nabízí výjimečnou kombinaci klidu a zeleně a zároveň leží blízko známých měst Pula, Poreč a Rovinj. Tato jedinečná nemovitost není jen domem, ale příležitostí k bydlení, relaxaci nebo převzetí úspěšného podnikání v cestovním ruchu s působivou čtyřhvězdičkovou kategorizací.

Dům jako novostavba září ve výborném stavu díky pravidelné údržbě. Čistá plocha vily je 130m2, s horní terasou 32m2 a krytou spodní terasou 20m2, která sahá až na sluneční terasu s bazénem 30m2. Nemovitost se nachází na prostorném pozemku 890m2, obklopeném barevnými živými ploty a olivovníky, dvůr je osvětlený a vybavený zavlažovacím systémem.

Kromě atraktivního umístění vila vyniká jako chytrý dům využívající tepelné čerpadlo a podlahové vytápění pro komfortní vytápění, zatímco klimatizace jsou rozmístěny ve všech místnostech a obytné části pro efektivní chlazení v letních měsících. Video dohled, vestavěný poplašný systém a elektrické posuvné dveře ovládané pomocí aplikací a dálkových klíčů zajišťují úplnou bezpečnost.

První patro domu nabízí prostorný vstupní prostor, otevřenou kuchyni s ostrůvkem a jídelnou, obývací pokoj, ložnici, koupelnu, schodiště, komoru a technickou část. Ve druhém patře je další prostorná ložnice, každá s vlastní koupelnou a vstupem na vzdušnou terasu.

Dále k nemovitosti patří dřevěný domek pro skladování. Bazén, osvětlený a s možností vytápění pomocí tepelného čerpadla, navíc dotváří luxusní atmosféru této krásné vily.

Energetický certifikát (PENB): Kategorie "A"

Vzdálenost od moře: 12km

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaSvetvinčenat, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Užitná plocha130 m²
Plocha pozemku885 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2021
ZařízenýAno
Míst k parkování3
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano (50 m²)
Bazénano
Sklepano
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné, Podlahové