Prodej rodinného domu, 170 m2 - Strážkovice

Prodej rodinného domu, 170 m2 - Strážkovice
  • Adresa Strážkovice
  • Ev. č. RT1174-00021
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 170 m²

4 560 150 Kč

Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.

 

Statek Strážkovice nabízí široké spektrum možností využití. Můžete zde založit rodinnou farmu, ekologické hospodářství nebo dokonce penzion pro turisty. Díky své poloze a dostupnosti je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a přírodu, ale zároveň chtějí být v dosahu městského života. České Budějovice - město, kde by chtěl každý žít, jsou vzdáleny pouhých 8 km. Dostavující se dálnice D3 taktéž 8 km.

Obytná budova nabízí vstupní chodbu, komoru, samostatnou toaletu a koupelnu, prostornou kuchyň, ložnici , obývací místnost o 50 m2 a další samostatný pokoj.

Nad celou obytnou částí je vysoké podkroví, které je v tuto chvíli nevyužité. Ve vjezdovém průčelí je vchod do sklepa. Na druhé straně od vrat je další obytná část o dvou podlažích - bývalý ateliér. Dědeček stávajících majitelů zde maloval obrazy. Na obě obytné části navazují hospodářská stavení - chlévy, kůlny, dílny a garáž. Tato nemovitost se nabízí jako zastavěná plocha a nádvoří o výměře 807 m2 a přední zahrada 1 338 m2 a zadní zahrada. Celkem se tedy jedná o 2 145 m2.

Více informací najdete na tomto odkazu https://vitpetrasek.cz/statek-strazkovice-dum-a-predni-zahrada

Nabídku je možno rozšířit o další parcelu o výměře 1 703 m2, která je dle ÚP vedena jako plochy bydlení – rodinné domy venkovského charakteru. Má samostatný přístup z druhé strany z obecní komunikace. Sítě jsou na hranici pozemku.

Více informací o této variantě najdete na tomto odkazu https://vitpetrasek.cz/statek-strazkovice

Objekt je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Elektřina je zde 230 V a 380 V. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Obec Strážkovice má základní občanskou vybavenost, dalším blízkým městem jsou Borovany a samozřejmě 8 km vzdálené České Budějovice.

Další informace Vám velice rád poskytnu osobně při prohlídce nemovitosti.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaStrážkovice
OkresČeské Budějovice
Velikost4 pokoje
Plocha užitná170 m²
Plocha pozemku2.145 m²
Plocha zastavěná807 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
GarážAno
Sklepano (15 m²)
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické

Podobné nemovitosti