Spytihněv RD 2+kk, pergola, bazén, zahrada, dílna – rodinný dům

Spytihněv RD 2+kk, pergola, bazén, zahrada, dílna – rodinný dům
  • Adresa Spytihněv
  • Ev. č. RT1304-E1378V033
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 110 m²

info v RK

 

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji samostatně stojící novostavbu o dispozici 2+kk , na okraji obce Spytihněv, okr. Zlín. Jedná se o stavbu s číslem evidenčním a byla zkolaudovaná v roce 2019.
Sníte o klidném bydlení, kde budete žít obklopení přírodou, budete relaxovat pod zastřešenou pergolou, realizovat se na rozlehlé zahradě, nebo chovat psy ve venkovních kotcích? To vše s výbornou dostupností do okolních měst? Pak je tento dům přesně pro Vás!
Zateplená cihlová novostavba je vhodná k celoročnímu modernímu bydlení, s nízkými náklady na bydlení, které činí kolem 3000,- Kč měsíčně. Teplo domova Vám zajistí zděná krbová kamna umístěná v přízemí domu.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, koupelna s vanou i sprchovým koutem a WC. Po dřevěném schodišti vejdete do prostorného pokoje, který je nyní bez členění a příček, najdete zde i samostatný vstup do lodžie. Sklep je spojený s dílnou pro kutily a technickým zázemím. Je tak zde dostatek prostoru pro celou rodinu a další možností dostavby.
Dřevěná zastřešená pergola s letní kuchyní a udírnou, se stane Vaším oblíbeným místem pro letní grilování a pohodové snídaně s výhledem do přírody. Obklopeni zelení budete mít pocit, že jste stále na dovolené.
Na rozlehlé, z části oplocené zahradě s vybudovanými terasami, plné ovocných stromů budete mít k dispozici nektarinky, jabloně, třešeň, višeň, trnky, meruňky, ringloty, okrasné květiny i keře. Na zeleninové zahrádce si můžete dopřát pěstování vlastních bio produktů. Pro domácí mazlíčky jsou připraveny venkovní kotce a výběh pro slepice.
Strategická poloha Spytihněvu, nacházejícího se 8 km jižně od Otrokovic na pravém břehu řeky Moravy v údolí Dolnomoravského úvalu s výbornou dostupností do okolních měst Uherské Hradiště 11 km, Napajedla 7 km, Zlín 16 km a blízkostí Baťova kanálu nabízí možnosti pro aktivní odpočinek i kulturní vyžití.
Neváhejte a dopřejte si klidné a spokojené bydlení v novém domě obklopeném přírodou! Využijte rozlehlý pozemek a rozšiřte své bydlení nebo se realizujte v chovu zvířat. Domov snů na Vás právě čeká, nenechte si ujít tuto jedinečnou nabídku a domluvte si prohlídku ještě dnes!
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaSpytihněv
OkresZlín
Velikost2 pokoje
Plocha užitná110 m²
Plocha podlahová82 m²
Plocha pozemku3.280 m²
Plocha zastavěná64 m²
Plocha zahrady3.344 m²
Užitná plocha přízemí40 m²
Plocha dílen9 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
Rok kolaudace2019
Rok výstavby2017
ZařízenýNe
Míst k parkování4
ParkováníAno
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,30 m
Terasaano (30 m²)
Lodžieano (9 m²)
Sklepano (27 m²)
KomunikaceZpevněná, Štěrková
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva

Podobné nemovitosti