Prodej rodinného domu 6+1, 122 m2 - Soběslav

Prodej rodinného domu 6+1, 122 m2 - Soběslav
  • Adresa U Nového rybníka, Soběslav
  • Ev. č. RT1260-00741
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 122 m²

6 290 000 Kč

Poplatky 5 000 Kč - 7 000 Kč, včetně provize

 

Objevte kouzlo dvoupodlažního řadového domu 6+1 v malebném jihočeském městě Soběslav! Tento prostorný dům z roku 1979 nabízí zastavěnou plochu 140 m2 a užitnou plochu 122 m2, lodžii a velkou zahradu o výměře 251 m2. Užívejte si klidné bydlení na okraji obce s krásným výhledem do zeleně. Dům se skládá z přízemí - chodby, garáže, sklepa, kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, sprchového koutu a WC. V 1. patře je chodba, odkud se jde do 4 ložnic (z jedné ložnice je vchod do lodžie 5,3 m2), vchod na půdu, která slouží jako úložný prostor, koupelna s vanou a WC.

Velká zahrada s přímým vstupem do přírody je ideální pro rodinné aktivity a relaxaci. Vytápění domu je zajištěno elektrickým kotlem a také kotlem na tuhá paliva. Na pozemku se navíc nachází plynová přípojka.

Dům se nachází v klidné části města, blízko přírody a Nového rybníka. V těsné blízkosti jsou dětská hřiště, supermarkety, restaurace, poliklinika, sportoviště a kulturní zařízení. Výborná dopravní dostupnost do větších měst, jako jsou Tábor, České Budějovice a Praha, je zajištěna po dálnici D3 a vlakem. Přijďte se přesvědčit o kouzlu tohoto rodinného domu a jeho skvělého umístění. Těšíme se na vaši návštěvu!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaU Nového rybníka, Soběslav
OkresTábor
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná122 m²
Plocha pozemku391 m²
Plocha zahrady251 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
Sklepano
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické

Podobné nemovitosti