Prodej rodinné domy, 350 m² - Rybniště

Prodej rodinné domy, 350 m² - Rybniště
  • Adresa Rybniště
  • Ev. č. RT1392-01801
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 350 m²

info v RK

včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinné domy, 8 000 m2 Rybniště

Hledáte prostorný dům na polosamotě? Chcete chovat ovce, koně a jiná zvířata? Nebo chcete své rodině a přátelům nabídnou ubytování pod Vaší střechou a strávit s nimi Vaše chvíle? Rádi byste penzion? Tak to je nabídka právě pro Vás. Nabízíme prodej rodinného domu v obci Rybniště s výměrou pozemků cca 8 000 m2.

Pozemky s domem jsou na okraji obce Rybniště. Jsou umístěny v nádherné přírodě Lužických hor. V blízkosti domu se nachází sjezdovka. Asi jeden kilometr na severovýchod od Rybniště se nachází přírodní rezervace Velký rybník, který je největší vodní plochou v okrese Děčín.

V přízemí domu se nachází pět místností včetně kuchyně, velká prostorná chodba, koupelna, dvě toalety a černá kuchyně. V prvním patře se nachází pět pokojů z nichž mají dva šatnu, která je bez problému možná využít jako další pokoj.

Po celé ploše domu je půda. V domě se nachází prostorný sklep, který je možný využít pro skladování potravin , ale i pro oddych ve vinném sklípku.

Vytápěná v nemovitosti je řešeno automatickým kotlem na tuhá paliva. Dům je napojený na veřejný vodovod. Na pozemku je ještě jeden zdroj vody - studánka.

Příjezd k nemovitosti je samostatný a po zpevněné cestě, na které je nainstalovaná brána. Na pozemku přiléhající k nemovitosti stojí zděná garáž a kůlna.

Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte našeho makléře. V případě financování prostřednictvím hypotečního úvěru pomůžeme s vyřízením.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaRybniště
OkresDěčín
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha350 m²
Plocha pozemku8.000 m²
Zastavěná plocha172 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaVenkovská
ZařízenýČástečně
Míst k parkování5
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceOstatní
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina120V, 230V
OdpadTrativod
TopeníLokální tuhá paliva