Prodej rodinné domy, 150 m² - Rumburk

Prodej rodinné domy, 150 m² - Rumburk
  • Adresa Purkyňova, Rumburk
  • Ev. č. RT1395-05464
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 150 m²

5 390 000 Kč

 

Prodej rozestavěného rodinného domu - Rumburk

Naše společnost vám v exkluzivním zastoupeni nabízí prodej rozestavěného rodinného domu s pozemkem o rozloze 1699m2 a to v obci Rumburk. Tato nemovitost se nachází ve velmi klidné a vyhledávané lokalitě na okraji města a přitom je autem 2 minuty a pěšky 10 minut od centra obce .
Nemovitost je vyzděna z cihel značky Porotherm s vnitřní izolací. Střecha je zhotovená z vazníků a krytina střechy je z hliníkového falcovaného plechu. Okna jsou plastová s tříkomorovým izolačním sklem. Součástí stavby jsou nyní vystavěné příčky a nově postavený komín pro krbová kamna. U domu je zhotovená nová základová deska pro budoucí samostatnou prostornou garáž.
Voda do nemovitosti je přivedena z vlastního nového vrtu. Kanalizace bude řešena vlastní čističkou, nebo septikem a topení dle projektu bude řešeno tepelným čerpadlem. K domu vede vlastní cesta, což zaručuje komfortní diskrétní a bezpečné bydlení.
Na nemovitosti není žádná zástava, ani nejsou čerpány žádné dotace, což pro budoucího kupujícího je obrovskou výhodou.
V případě zájmu o prohlídku, či jiné doplňující informace nás neváhejte kontaktovat. Financování Vám rádi zdarma zajistíme. Při rychlém jednání je možná sleva

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPurkyňova, Rumburk
OkresDěčín
VelikostAtypický
Užitná plocha150 m²
Plocha pozemku1.699 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný