Prodej rodinné domy, 121 m² - Rovensko pod Troskami

Prodej rodinné domy, 121 m² - Rovensko pod Troskami
  • Adresa Matouškova 263, Rovensko pod Troskami
  • Ev. č. RT1368-26779
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 121 m²

7 950 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinné domy, 121 m2 - Rovensko pod Troskami

Jedinečná příležitost ke koupi. Atraktivně rekonstruovaný rodinný dům 4+kk (121 m2) se zahradou v srdci malebné přírody Rovenska pod Troskami

Hledáte domov, který nabízí nadstandardní kvalitu, moderní design a úchvatné výhledy? Tento nádherně zrekonstruovaný dům s dispozicí 4+kk je přesně to, co hledáte. Dům prošel celkovou modernizací, která zahrnovala - podřezání a zateplení, nové rozvody, podlahy, omítky i vnější fasádu. Moderní úpravy přinesly nové uspořádání prostoru, které efektivně využívá každý centimetr této skvostné nemovitosti.

Váš nový domov
Po vstupu Vás přivítá prostorné zádveří, které přechází do otevřeného obývacího pokoje spojeného s kuchyní. Tento světlý a vzdušný prostor nabízí nejen pohodlí, ale i přímý vstup na terasu a zahradu přes elegantní francouzské okno. Celá spodní část domu je vybavena podlahovým vytápěním, včetně moderní koupelny.

Relaxace a výhled
Venkovní terasa o rozloze 20 m2 poskytuje soukromí a úchvatné výhledy do okolní přírody. Perfektní místo pro relaxaci, posezení s přáteli či rodinou.

Klidné a pohodlné bydlení
V horním patře na vás čekají tři samostatné, prostorné ložnice a stylová koupelna s vanou. V domě nechybí ani technická místnost s tepelným čerpadlem, prostorem pro pračku a sušičku a sklep. Veškeré vybavení, včetně na míru vyrobené kuchyně s vestavnými spotřebiči, je zcela nové. Dům je připraven k okamžitému nastěhování.

Lokalita plná výhod
Město Rovensko pod Troskami nabízí kompletní občanskou vybavenost – od školky a základní školy, až po obchody a restaurace. A to vše obklopeno dechberoucí přírodou Českého ráje. Strategická poloha domu umožňuje snadnou dostupnost do větších měst – Turnov (12 minut), Semily (19 minut), Liberec a Mladá Boleslav (35 minut), Praha (1h a 10 min).

Nezmeškejte příležitost pořídit si tento mimořádný dům na klidném místě v srdci Českého ráje. Domluvte si prohlídku ještě dnes a splňte si svůj sen o dokonalém bydlení!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMatouškova 263, Rovensko pod Troskami
OkresSemily
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha121 m²
Plocha pozemku209 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Terasaano (20 m²)
Sklepano (30 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné