Prodej rodinné domy, 328 m² - Ražanj

Prodej rodinné domy, 328 m² - Ražanj
  • Adresa Ražanj, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02704
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 328 m²

1 250 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Krásná vila - Ražanj, Rogoznica, 328m2

Nabízíme Vám na prodej krásnou vilu s prostorným bazénem, která je perfektně umístěná u moře. Tato exkluzivní nemovitost nabízí maximální kombinaci luxusu a pohodlí, ideální pro ty, kteří hledají skutečný středomořský životní zážitek. Vila má 328,66 m2 a celý pozemek má 537 m2.

Ve vile je celkem 5 ložnic s manželskými postelemi a pečlivě vybraným nábytkem, tři pokoje mají navíc vlastní koupelnu. V prvním patře jsou 4 ložnice a každý pokoj má přístup na terasu s otevřeným výhledem na moře. Na stejné úrovni je hlavní koupelna s vanou.
V přízemí se nachází obývací pokoj a jídelna s kuchyní. Z obývacího pokoje je prostorná cesta s výhledem na moře. V nejnižším patře je koupelna se sprchovým koutem a letní kuchyní se všemi spotřebiči a vstupem do krytého obývacího pokoje, ze kterého si můžete užívat bazén a lehátka. Vyhřívaný bazén o velikosti 30 m2 vám nabízí možnost koupání i v době nižších teplot. Součástí koupě vily je i kotviště pro loď v zátoce.
Velké nádvoří má slunné posezení s výhledem na moře a je obklopeno zdmi z přírodního kamene a stěnami z matného skla pro soukromí, stejně jako diskrétní noční osvětlení. V přízemí a prvním patře je podlahové vytápění, v celém objektu je celkem 6 klimatizací.

V Ražanji najdete klidné zátoky a krásné pláže s křišťálově čistou vodou, ideální pro dny odpočinku na slunci nebo aktivity jako plavání, potápění a plachtění. Místo je navíc známé svými tradičními restauracemi, kde si můžete pochutnat na čerstvých mořských plodech a místních specialitách.
Díky svému klidnému prostředí a nedotčené přírodě je Ražanj perfektní destinací pro ty, kteří hledají únik od shonu města a chtějí si odpočinout v idylickém prostředí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaRažanj, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná328 m²
Plocha pozemku537 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2019
ZařízenýAno
GarážAno
Terasaano
Bazénano
Sklepano
TelekomunikaceSatelit
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt