Prodej rodinné domy, 250 m² - Rádlo

Prodej rodinné domy, 250 m² - Rádlo
  • Adresa Rádlo 313
  • Ev. č. RT1146-06540
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 250 m²

15 550 000 Kč

konečná cena včetně provize a právních služeb

 

Prodej velkého rodinného domu 6+kk, Rádlo

Dům postavený v době, kdy se prostorem nešetřilo a díky tomu nabídne prostor pro život.
Dispozice 6+kk, krb, sauna, bazén, šatny, dvougaráž, kryté stání pro 2 auta, obrovská zahrada.
To všechno tu najdete a navíc na skvělém místě.

Obec Rádlo dlouhodobě patří mezi oblíbené lokality zejména díky výborné dostupnosti v kombinaci s bydlením v přírodě. Lesy všude kolem a dotek přírody pokaždé, když pojedete domů.
Ale zároveň 5 minut do Jablonce, 10 do Liberce, 30 do Boleslavi a do hodiny jste v Praze. Veškerá občanská vybavenost je v sousedním Jablonci. V obci najdete vyhlášený kiosek Milíře, kde se celoročně konají společenské akce a nechybí tu ani škola a školka.
Dům je postaven v horní části obce, stranou od hlavní komunikace a v zástavbě nových domů. Zkrátka moc pěkné místo.

Stavba domu byla koncipována především jako velké rodinné sídlo bez kompromisů na prostor a pohodlí. Nemovitost byla projektována v roce 1998 a dostavěna kolem roku 2000.  
Srdcem domu je obývací pokoj, který je skrze jídelnu propojen do kuchyně. Velkými okny nabídne výhled do krásné zahrady a samozřejmostí je přímý vstup na terasu, která bude v létě skvělým rozšířením obytného prostoru. Naopak v zimních měsících oceníte krb, který dotváří pohodovou atmosféru. Místem se nešetřilo ani v kuchyni, která má díky oknům dostatek světla a nezapomnělo se ani na praktickou komoru.
V přízemí je samostatná místnost, která slouží jako pracovna nebo pokoj pro hosty. Za výhodu považuji přímý vstup z domu do velké dvou garáže, což především v zimních měsících zvyšuje komfort bydlení. Ten ještě povýší malá spodní koupelna která je vybavena kompaktní saunou. 
Patro v domě patří 4 ložnicím, které nabídnou dostatek prostoru a soukromí. Mě zaujaly především 2 velké pokoje. Původně navržené jako dětský pokoj / herna, kde je dnes navíc vestavěná šatna a pak původní pokoj pro hosty, který měl i vlastní pracovnu. Dnes díky balkonu s krásným výhledem využívaný jako ložnice a další šatna. na patře je prostor na chodbě využitý jako čítárna a samozřejmě hlavní velká koupelna s vanou i sprchovým koutem. 

Přes 1.600 m2 zahrady nabídlo majitelům možnost realizovat jednoduchou a nadčasovou zahradu. Čeká vás krásně udržovaná vzrostlá zahrada, která nabídne hned několik míst s naprosto odlišnou atmosférou. Přední část domu je praktická, zejména venkovní kryté stání pro 2 auta v kombinaci s dvougaráží uspokojí i vášnivé motoristy. Nechybí venkovní kůlna na dřevo a zahradní vybavení. Přímo za domem je hlavní společenská část zahrady, které vévodí velký zastřešený bazén. Je to přesně to místo, kde trávíte léto na terase, grilujete, opalujete se a užíváte si klid tohoto místa. A jen co se vydáte dál do zahrady najdete několik skrytých zákoutí jako lavička s ohništěm nebo klidová zóna mezi vzrostlými keři a stromy. 

Kompletní informace Vám rád sdělím osobně, budu se těšit na prohlídce.
*výměry uvedené v nabídce jsou orientační.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaRádlo 313
OkresJablonec nad Nisou
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha250 m²
Podlahová plocha300 m²
Plocha pozemku1.808 m²
Zastavěná plocha169 m²
Plocha zahrady1.639 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2000
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží2
Balkónano
Terasaano
Bazénano
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadČOV pro celý objekt