Prodej rodinné domy, 140 m² - Rabac

Prodej rodinné domy, 140 m² - Rabac
  • Adresa Rabac, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02668
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 140 m²

490 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Krásná přízemní vila - Rabac, Labin, 140m2

Město bohaté historie, kulturního dědictví a tradice se nachází na východní části Istrijského poloostrova. Okouzlující Labin se svými rozvětvenými uličkami vás zavede ke krásným budovám, jako je městské muzeum, městský palác, kamenná brána, divadlo.
Z nejvyššího bodu města Fortica je z nadmořské výšky 320 m výhled na turistickou destinaci Rabac, která v letních měsících láká mnoho návštěvníků.

Pouhé 3 km od moře je tento krásně zdobený jednopatrový dům s bazénem 140 m2 se zahradou 100 m2, která nabízí naprosté soukromí, obklopená zelení.

Moderní a vybavená vila se skládá ze tří ložnic s vlastními koupelnami, samostatného WC, dále kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje a východu na krytou terasu s venkovním jídelním koutem a bazénem v pokračování tzv. plocha 8x4m2.

Problematika vytápění/chlazení je řešena klimatizačními invertory v každé místnosti a v domě je zabudovaný krb na kamna na dřevo.

Dům nabízí svým budoucím majitelům možnost výhodné nemovitosti, pokud se chcete věnovat cestovnímu ruchu nebo turistickému pronájmu s garantovanou návratností investice!

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaRabac, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná140 m²
Plocha pozemku1.040 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2022
ZařízenýAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové