Prodej rodinné domy, 145 m² - Pula

Prodej rodinné domy, 145 m² - Pula
  • Adresa Pula, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03216
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 145 m²

580 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Přízemní dům - Šikići, Pula, 145m2

Nabízíme Vám na prodej tento krásný přízemní dům s bazénem a třemi ložnicemi, na atraktivním okraji Puly, v osadě Šikići. Šikići je krásná vesnice nacházející se mezi Pulou a Medulinem. Dům se nachází v klidné a nové části obce.

Dům je postaven na pozemku o velikosti 559m2. V přední části pozemku, na který se vjíždí elektrickou bránou, je parkoviště pro 4-5 automobilů. Na každé straně parkoviště se nachází zelená plocha s kvalitní americkou trávou, která potřebuje méně vody a snadněji se udržuje, zavlažování trávy je automatické, tři 12leté olivovníky dodávají tomuto modernímu domu autentický istrijský nádech. Dvůr poskytuje také bezstarostnou zábavu pro děti se skluzavkami a trampolínou.

Na druhé straně zahrady je bazén, který využívá slanou vodu a elektrolýzu pro zachování kvality vody, takže se nepřidávají žádné chemikálie. Bazén má také jacuzzi pro další zábavu a relaxaci. 8 lehátek a 2 velké slunečníky vedle bazénu povyšují letní požitek na vyšší úroveň. Přímo u bazénu nabízí gril a letní kuchyně možnost venkovního vaření a grilování, zastřešená terasa je prostorem pro venkovní posezení.

Dispozice domu - vstupní chodba vedoucí do otevřeného prostoru obývacího pokoje a jídelny a kvalitní kuchyně vybavené spotřebiči Bosch. Z chodby se vchází do 3 ložnic a 3 koupelen, všechny jsou vybaveny podlahovým vytápěním. Veškerý nábytek je kvalitní a vyrobený na míru. Kvalitní PVC truhlářství s elektrickými žaluziemi na dveřích pomáhá celému domu šetřit energii a zároveň poskytuje dostatek denního světla.

- Parkování pro 4-5 aut
- Bazén se slanou vodou a jacuzzi
- 3 ložnice a 3 koupelny
- Automatické zavlažování
- Video dohled
- Rok výstavby 2020
- Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB): Třída "A"

Dům je v současné době využíván k pronájmu a přináší dobré výnosy. Kromě toho, že jde o investici pro turistické účely, kde může přispět k pěknému zisku, může být nemovitost také perfektní variantou pro bydlení a vytvoření idylické rodinné oázy.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPula, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná145 m²
Plocha pozemku559 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2020
ZařízenýAno
Míst k parkování5
ParkováníAno
Terasaano (16 m²)
Bazénano
TelekomunikaceSatelit, Kabelová televize
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové