Prodej rodinné domy, 65 m² - Pula

Prodej rodinné domy, 65 m² - Pula
  • Adresa Pula, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03473
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 65 m²

186 900 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům Centar, Pula, 60m2

Tato neuvěřitelná příležitost na vás čeká pouze krok od centra Puly. Představujeme vám dům, který si vás podmaní svým potenciálem. Nemovitost o rozloze 65m2 má dobře řešenou dispozici, která zahrnuje obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, ložnici a koupelnu.

K Vašemu novému domu náleží prostorný dvůr o velikosti 230m2 s grilem. Můžete si zde užít slunečné dny, uspořádat rodinné grilování nebo posedět s přáteli.

Dům se nachází v atraktivní lokalitě umožňující rychlou dostupnost obchodů, nemocnice a veškeré další potřebné občanské vybavenosti. Vše, co potřebujete, je k dispozici jen pár minut chůze. To je ideální místo pro ty, kteří hledají praktičnost a pohodlí v každodenním životě.

Vedle objektu je k dispozici soukromé parkoviště.

Tato nemovitost nabízí mnoho možností - můžete ji využít jako investici pro turistické účely a generovat atraktivní příjem nebo ji proměnit ve svůj domov.

Tento druh nemovitosti s potenciálem na sebe nenechá dlouho čekat. Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem této oázy v blízkosti srdce Puly.

Vzdálenost od moře: 1600m

Kontaktujte nás nyní a využijte této vzácné příležitosti!

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPula, Chorvatsko
Velikost2 pokoje
Užitná plocha65 m²
Plocha pozemku230 m²
Plocha zahrady138 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1968
ZařízenýAno
ParkováníAno
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace