Prodej rodinné domy, 217 m² - Provodov

Prodej rodinné domy, 217 m² - Provodov
  • Adresa Provodov
  • Ev. č. RT1373-58230
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 217 m²

info v RK

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinný dům, 217 m2 - Provodov

Chcete opravdový dům a ne jen papírový domeček? Chcete poctivou práci a ne se bát která stěna začne v zimě vlhnout, tak mam pro vás jednu vyladěnou perlu ke koupi. Jedná se o 2 samostatně stojící stavby + zahradní domek na Provodově. Veškeré použité materiály a vybavení byly pečlivě vybrány s ohledem na kvalitu a funkci.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2008, je napojen na všechny sítě s vlastní studnou. Topení je řešeno plynem do podlahového topení, kachlovými kamny na dřevo a solární panely ohřívají vodu na mytí. Dům je kompletně zateplen, střešní krytina je španělská břidlice a veškerá okna jsou vícekomorová.

2 obytné patra domu mají podlahovou plochu 182 m2 se třemi koupelnami a ve dvou z nich jsou použity obklady s kameny Swarovski. Klimatizace je v domě samozřejmostí.
V suterénu domu najdeme na 35 m2 stylově vybavenou vinárnu s vlastní kuchyní a sociálním zařízením. Tento prostor je ideálním místem, kde můžete trávit volný čas s přáteli i za nepříznivého počasí.

K domu patří samostatně stojící dvojgaráž o ploše 48m2, kde je také vlastní kuchyňka a i toaleta. Nad garáží je pánská jeskyně o stejné podlahové ploše s kulečníkem a posezením.

Dům nabízí ještě další spoustu originálních věcí, ale těžko se dá popisovat něco co musíte vidět a také zažít pocit z tohoto úžasného domu na vlastní kůži .


Pokud hledáte klidné místo, které vám poskytne únik z ruchu města, ale zároveň budete mít vše, co potřebujete, tato nabídka je pro vás.

Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí.
Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

V případě, že hledáte něco trošku jiného, určitě mě sledujte na Facebooku: Michal Jandora – realitní služby „bez-starostí“. Pravidelně tam totiž přednostně zveřejňuji nové zakázky.
Pokud chcete prezentaci své nemovitosti jako je tato, tak mi, prosím, napište nebo zavolejte.

ID: 58230

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaProvodov
OkresZlín
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha217 m²
Plocha pozemku998 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží2
Balkónano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva, Podlahové