Prodej rodinné domy, 144 m² - Privlaka

Prodej rodinné domy, 144 m² - Privlaka
  • Adresa Privlaka, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03347
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 144 m²

378 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Dům - Privlaka

Privlaka je malebná turistická a rybářská vesnice na rozlehlém plochém poloostrově, na jihovýchodním pobřeží Privlački Zaton naproti ostrovu Vir, 7 km severozápadně od Ninu a pouhých 15 minut jízdy od Zadaru. Je obklopena křišťálovým pískem a jedinečnými plážemi ze všech tří stran. Čistý vzduch a léčivé černé bahno činí Privlaku atraktivní pro lidi se zdravotními problémy, jako je artritida, revmatismus atd.

V tomto zajímavém a klidném prostředí Vám nabízíme na prodej dům se dvěma byty, velkou zahradou a lesem.
Každý apartmán má samostatný vchod, takže můžete mít svůj klid a soukromí. Byt v přízemí sestává ze vstupu na velkou terasu 20 m2, dále "open space" kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, dvou ložnic, koupelny a další menší terasy 10 m2 a komory . Do bytu v prvním patře se vstupuje po venkovním schodišti, které prochází velkou terasou. Byt se dále skládá z "open space" kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje se vstupem na velkou terasu a jedné ložnice. Z terasy je panoramatický výhled na moře a ostrovy Vir, Molat, Ugljan a Pag a na druhé straně domu je terasa s krásným výhledem na Velebit. Dvůr domu je pokryt zelení, jedna část je přeměněna na zahradu a druhou tvoří trávník a les.

Zvláštní výhodou je blízkost veškeré občanské vybavenosti včetně obchodů, školy, polikliniky, pošty, banky, lékárny a MHD.

Rok výstavby: 2011
Vzdálenost od moře: 300m

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPrivlaka, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná144 m²
Plocha pozemku1.081 m²
Plocha zahrady50 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2011
ZařízenýAno
Míst k parkování7
ParkováníAno
Terasaano (30 m²)
TelekomunikaceSatelit
VodaDálkový vodovod