Prodej rodinného domu s pozemkem 1039 m2 - Praha, Velká Chuchle

Prodej rodinného domu s pozemkem 1039 m2 - Praha, Velká Chuchle
  • Adresa Na hvězdárně, Praha
  • Ev. č. RT1285-00011
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 123 m²

16 000 000 Kč

cena k jednání

 

Hledáte místo, kde si můžete vytvořit dokonalé bydlení podle vlastních představ, a přitom být obklopeni přírodou přímo v Praze? Máme pro vás rodinný dům na jedinečné adrese Na Hvězdárně – oázu klidu s krásnými výhledy, která nabízí obrovský potenciál.

Tento dům čeká na kompletní rekonstrukci, což znamená, že máte volnou ruku k tomu, jak přeměnit tento prostor na svůj vysněný domov. Zastavěná plocha 123 m2 poskytuje dostatek místa k vytvoření vícegeneračního bydlení. Díky suchým sklepům a pevným kamenným základům můžete pohodlně rozšířit stávající dům nebo realizovat zcela nový projekt. Pozemek je veden jako čistě obytný (OB), což vám umožní naplno využít jeho potenciál a pustit se do realizace vašich vizí bez omezení původní stavbou.

Pozemek o rozloze 1 039 m2 má příjemný, mírně svažitý terén orientovaný na sever. Díky již zastavěným sousedním parcelám máte jistotu, že váš výhled zůstane ničím nerušen. K tomu je pozemek napojen na všechny inženýrské sítě, je v osobním vlastnictví a bez jakýchkoli právních omezení. Bonus? Můžete pozemek rozdělit na dvě samostatné parcely, což nabízí možnost výstavby dvojdomku.

Lokalita je vysoce atraktivní nejen svou přírodní atmosférou, ale i výbornou dostupností. Do centra Prahy se autem dostanete za pouhých 15 minut, a autobusová zastávka s přímým spojením na metro Smíchovské nádraží je hned u domu. V okolí najdete kompletní občanskou vybavenost – od obchodů (Hornbach, Lidl) po školu, školku i dětské hřiště.

Zaujala vás tato příležitost? Kontaktujte mě a domluvíme si termín prohlídky.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNa hvězdárně, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost4 pokoje
Plocha užitná123 m²
Plocha pozemku1.039 m²
Plocha zastavěná123 m²
Plocha zahrady916 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování9. září 2024
Rok kolaudace1945
ZařízenýNe
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti