Prodej rodinné domy, 147 m² - Praha - Suchdol

Prodej rodinné domy, 147 m² - Praha - Suchdol
  • Adresa Bažantní, Praha - Suchdol
  • Ev. č. RT1363-26894
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 147 m²

17 990 000 Kč

 

Řadový rodinný dům 147 m2 se zahradou, P6 - Suchdol 17 990 000 Kč

Nabízíme prodej moderního řadového domu na výjimečném místě blízko pěších stezek Starého Suchdola, koňských ohrad a kousek od Brandejsova statku. Novostavba je součástí rezidenčního projektu Na Vyhlídce. Předmětem prodeje je polovina domu se samostatným chodem o dispozici 4+kk s celkovou plochou 229 m2 včetně čtyř teras, garáže a zahrady o velikosti 300 m2. Dům disponuje třemi podlažími, dvěma nadzemními a jedním částečně zapuštěným do terénu. V 1. PP se nachází vstup do domu, předsíň, garáž o velikosti 25 m2 a dále dostatečně velký prostor vhodný pro pracovnu, či zázemí pro plánovanou saunu. Z PP je možnost vyjít na zahradu přes částečně zapuštěnou terasu. Terasa poskytuje dostatek soukromí pro posezení či grilování. V 1. NP je nadstandartní světlý obývací pokoj s prostorem pro kuchyň a jídelní kout o výměře 42 m2 a dvěma terasami. Na tomto podlaží je další vstup do domu, toaleta a šatna. V 2. NP je umístěna hlavní ložnice s koupelnou, terasou se západním sluníčkem a výhledem do zahrady. Dva další případně dětské pokoje, velká koupelna, šatna a další terasa.
Nemovitost bude vytápěná tepelným čerpadlem v kombinaci s plynovým kotlem, jako bivalentním zdrojem umístěným v 1. PP V celém domě je nainstalované podlahové vytápění. Rekuperace v domě zajistí čerstvý vzduch a ušetří spotřebu energií. Okna mají přípravu na předokenní žaluzie. Možnost umístit na střechu fotovoltaické panely.
Vnitřní prostory jsou dokončeny bez obkladů, povrchových krytin, dveří a zařizovacích předmětů s možností individuálního výběru. V případě zájmu můžeme zprostředkovat dokončení přímo developerem projektu. Majitelé budou mít přístup do společných venkovních prostor, které jsou mimo soukromé zahrady, kde je naplánováno venkovní fitness, posezení, dětské hřiště apod. Další dvě venkovní parkovací místa jsou na pozemku projektu. Kolaudace plánována na 4kv./2024. V okolí je kompletní občanská vybavenost, v Suchdole je základní i mateřská škola, bazén, VŠ zemědělská, restaurace, obchody a další služby. Jedná se o velmi zajímavou část Suchdola (Kozí hřbety) s nádhernými vycházkovými a cyklistickými trasami do přilehlých lokalit (např. Tichým údolím Únětického potoka). Přesto má lokalita na dosah MHD a krátkou dojezdovou vzdálenost od Dejvického metra. Velkým benefitem bude též plánovaná tramvajová linka. Rádi Vám nemovitost ukážeme.


Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost Keller Williams Czech Republic zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBažantní, Praha - Suchdol
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost4 pokoje
Užitná plocha147 m²
Plocha pozemku357 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano (57 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Podlahové