Prodej rodinné domy, 296 m² - Poreč

Prodej rodinné domy, 296 m² - Poreč
  • Adresa Poreč, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00638
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 296 m²

1 250 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Vila - Poreč, 296m2

Krásná nová vila s bazénem a výhledem na moře!

Město Tar-Vabriga se nachází na poloostrově Istrie v Chorvatsku. Tato malebná oblast oplývá bohatou přírodní krásou, historickými památkami a středomořským šarmem. Tar a Vabriga jsou dvě sousední osady, které dohromady tvoří tuto idylickou oblast. Tar-Vabriga, obklopená krásnou krajinou, lesy, olivovými háji a vinicemi, přitahuje turisty, kteří chtějí uniknout od každodenního stresu a užít si uvolněný životní styl.

Krásná vila se nachází na pozemku o velikosti 854m2. Rozkládá se na obytné ploše 296m2. Byl navržen a zdoben s velkou pozorností a vysoce kvalitními materiály a vyniká svými luxusními standardy. Celá vila je osvětlena ambientním osvětlením, které jí dodává na kouzlu.

Přízemí vily se skládá z prostorného obývacího pokoje, kuchyně a jídelny zařízené podle konceptu open space, koupelny, komory a samostatné místnosti, která slouží jako wellness oáza se saunou a jacuzzi, s východem na zahradu, kde se nachází bazén.

Velké prosklené stěny v obývacím pokoji přinášejí dostatek přirozeného světla. Z obývacího pokoje je také vstup na krytou terasu s letní kuchyní a grilem. Elegantní schodiště vede do prvního patra, kde jsou čtyři ložnice, každá s vlastní koupelnou.

Tři z těchto pokojů mají vlastní kryté terasy, které nabízejí krásný výhled na moře. Vila také obsahuje suterén, který lze zařídit jako "hernu" pro extra zábavu v deštivých dnech.

Vytápění vily je zajištěno podlahovým vytápěním na tepelné čerpadlo, pro letní dny jsou k dispozici klimatizace. Na zahradě je bazén s bazénem a venkovní sprchou. Bazén využívá slanou vodu a je vyhřívaný, což poskytuje požitek po většinu roku. Vila se nachází jen pár minut jízdy od krásných pláží a její výhled na moře je úchvatný.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPoreč, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná296 m²
Plocha pozemku856 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2022
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod