Prodej domu v osobním vlastnictví 247 m2, Bílenec - Petrohrad

Prodej domu v osobním vlastnictví 247 m2, Bílenec - Petrohrad
  • Adresa Bílenec 1, Petrohrad
  • Ev. č. RT1249-00054
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 247 m²

5 350 000 Kč

Cena je uvedena včetně provize pro realitní kancelář. Provize zahrnuje také služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz., včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízím vám ke koupi dvoupodlažní dům o dispozici 4+1 v osobním vlastnictví, který byl postaven v roce 1913.

Dům se nachází ve vesnici jménem Bílenec, která je částí obce Petrohrad v okrese Louny (Ústecký kraj), 11 kilometrů jihovýchodně od Podbořan.

Jedná se o samostatně stojící dvoupodlažní dům, který je z části podsklepený a využít lze také prostor v podkroví. Celková plocha pozemku činí 1 379 m2, z čehož 179 m2 je zastavěná plocha. Konstrukce stavby je převážně cihlová. Střecha je sedlová – krytinou je keramická taška. Dům je napojen na veřejný vodovod, společně s tím je k dispozici studna. Odpadní vody jsou svedeny do bezodtokové jímky (žumpy).
Teplo v hlavní části domu mohou zajistit krbová kamna na tuhá paliva, další možností jsou elektrické přímotopy v každé místnosti. Krytina podlah je v kombinaci plovoucí podlahy, linolea a keramické dlažby. V přízemí obytné části domu jsou plastová okna.

Důležitou informací je, že v blízkosti obce Bílenec aktuálně probíhá výstavba dálnice D6 (Praha – Karlovy Vary – Cheb). Na začátku je D6 vedena asi 400 metrů ve stopě původní silnice I/6, dále překračuje 642 metrů dlouhým mostním objektem přes údolí a Bílenecký potok a následně je trasa kolem Bílence vedena pravostranným obloukem. Vybudování dálnice D6 výrazně přispěje ke zvýšení bezpečnosti a plynulosti dopravy, odvede tranzitní dopravu mimo zastavěná území obcí, čímž se zkvalitní životní podmínky místních obyvatel a především se zlepší celková dostupnost regionu. Vše důležité naleznete na stránkách https://dalnice-d6.cz/, pro více informací o obci můžete navštívit také stránky obce Petrohrad petrohrad-obec.cz/.

Bílenec je malebná vesnice ležící v krásné české krajině a je tak ideálním výchozím bodem pro pěší túry a cyklistické výlety do okolní přírody. S bohatými možnostmi pro aktivní odpočinek je Bílenec skvělým místem pro trvalé
bydlení i jako rekreační útočiště.

Mohu vám případně pomoci i se získáním férového financování s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz a dále také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva. Samozřejmostí je převod energií.

Další informace vám rád sdělím na uvedeném telefonním čísle nebo při osobní prohlídce.

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBílenec 1, Petrohrad
OkresLouny
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná247 m²
Plocha pozemku1.379 m²
Plocha zastavěná179 m²
Plocha zahrady1.200 m²
Plocha dílen59 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaVenkovská
Rok výstavby1913
ZařízenýNe
Výtahne
Sklepano (5 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální elektrické, Ústřední tuhá paliva

Podobné nemovitosti