Prodej rodinné domy, 192 m² - Peroj

Prodej rodinné domy, 192 m² - Peroj
  • Adresa Peroj, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02637
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 192 m²

590 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Krásný rodinný dům s bazénem k investici! Peroj, Vodnjan, Istrie 192m2

Peroj je malá rybářská vesnice na západním pobřeží Istrie, jen kilometr od pobřeží a krásných oblázkových pláží. Známé letovisko již od dob starých Římanů, kdy se nazývalo Praetoriolum (Casale Petriolo). Dlouhé oblázkové pláže se táhnou po celém pobřeží městečka a jsou vhodné pro rodiny s dětmi. Moře je velmi čisté a bohaté na ryby, které spolu s dalšími istrijskými specialitami můžete ochutnat v místních tavernách a restauracích. Díky svým krásným plážím je to také známá turistická destinace, kde se můžete těšit na četné akce. Milovníci přírody budou trávit čas na turistických či cyklistických stezkách nebo navštíví nedaleký národní park Brijune.

Přímo v Peroji máme exkluzivní nabídku tohoto krásného rodinného domu. Dům se nachází na krásné zahradě 419 m2. Celá zahrada je kompletně upravená a relaxovat můžete ve vlastním bazénu o velikosti až 55 m2. Dům má krčmu, přízemí a první patro o celkové ploše 192 m2.
Na první pohled je vidět, že dům byl postaven s láskou a velkým důrazem na detail a kvalitu stavby. Při vstupu do tohoto krásného domova vás překvapí prostornost a světlo, kterými dům oplývá. Z předsíně se vchází do otevřeného prostoru jídelny, kuchyně a obývacího pokoje s velkými posuvnými stěnami a okny. Z obývacího pokoje lze vyjít na terasu nebo se kochat výhledem na bazén. V přízemí je také jedna ložnice a koupelna. Schody z haly vedou dolů do taverny s kuchyňkou, koupelnou, která je plně zařízena a lze ji snadno zařídit jako samostatný byt, pokud zrovna neholdujete oslavám s rodinou a přáteli. V prvním patře jsou další tři ložnice a koupelna.
Všechny pokoje se otevírají na terasu s výhledem na moře a NP Brijune. V celém domě je instalováno elektrické podlahové vytápění s tepelným čerpadlem a solárními panely. Celý dům je vybaven kvalitní keramikou, PVC truhlářským zbožím a je velmi pěkně udržovaný a kompletně připravený pro nové majitele. Pro další zabezpečení je také instalován alarm. Dům je pronajatý a je zařazen do kategorie 4 hvězdičky.

Máte-li zájem o kvalitní rodinný dům, výbornou investici nebo turistiku, je tato nemovitost právě pro Vás!

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte s důvěrou kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPeroj, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná192 m²
Plocha pozemku419 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2013
ZařízenýAno
Balkónano
Terasaano
Bazénano
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize
DopravaAutobus
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníJiné