Prodej rodinné domy, 80 m² - Peroj

Prodej rodinné domy, 80 m² - Peroj
  • Adresa Peroj, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03025
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 80 m²

268 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Hezký kamenný dům - Peroj, Vodnjan, 80m2

Příležitost!
Nabízíme na prodej tento krásný kamenný řadový dům v Peroj o rozloze 80m2, který představuje autentickou kombinaci rustikálního kouzla a tradičního designu.
V přízemí se nachází kuchyně a obývací pokoj, WC a komora pod schodištěm. V prvním patře jsou situovány dvě ložnice a koupelna. Hlavní ložnice se otevírá na balkon s výhledem do klidné slepé ulice.

Před domem je betonová podesta se zahradním nábytkem, ideální místo pro zpříjemnění letních dnů. Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2020, včetně instalací, konstrukce mezipatra, stěn a střechy. Je vybaven truhlářským PVC a poslední dva roky byl úspěšně pronajímán, což z něj činí výhodnou investici.

Prodává se zařízený a připravený k nastěhování, bez nutnosti dalších investic. Tento okouzlující dům se nachází v blízkosti moře a veškerého potřebného vybavení. Blízkost pláží a dalšího vybavení jej předurčuje pro pohodlný rodinný život nebo pronájem turistům, nabízí možnost rychlé návratnosti vložených prostředků.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto okouzlujícího domu, který nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a plnohodnotný život nebo výhodný turistický pronájem!

Plocha pozemku bude doplněna.

Vzdálenost od moře: 800m
Vzdálenost od centra: 200m

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPeroj, Chorvatsko
Velikost3 pokoje
Plocha užitná80 m²
Plocha pozemku1 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Balkónano
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace