Prodej rodinné domy, 220 m² - Pardubice

Prodej rodinné domy, 220 m² - Pardubice
  • Adresa Pardubice
  • Ev. č. RT1003-20002
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 220 m²

15 990 000 Kč

 

Prodej domu 5+kk 220,6 m2 s garáží, s pozemkem 744 m2 - Dříteč

Nabízíme k prodeji prostorný zděný rodinný dům o dispozici 5+kk s podlahovou plochou 220,6 m2 a velkou zahradou v projektu Green Resort Kunětická Hora.

Novostavba se nachází v malebné obci Dříteč s krásným výhledem na okolní krajinu.
Lokalita, ve které je celý projekt umístěn, je naprosto ideální volbou pro všechny, kteří preferují klidné prostředí v blízkosti přírody a zároveň chtějí mít město na dosah ruky.
Samotné domy jsou vystavěny nejen s maximálním ohledem na funkčnost a praktičnost, důraz je kladen také na estetiku s využitím nadčasového, minimalistického designu. Uvnitř jsou koncipovány tak, aby nabídly prostor na velký obývací pokoj, pohodlné ložnice, šatny, 2 koupelny a místnost pro technické zázemí.

Zde můžete žít nejen v blízkosti přírody, ale i v souladu s ní. Díky nainstalovaným fotovoltaickým elektrárnám, které si umí poradit také s přetokem zpět do sítě, a tepelným čerpadlům určeným pro ohřev vody i podlahové vytápění výrazně snížíte náklady na energie a zároveň budete šetrní k životnímu prostředí. O čistotu vzduchu je postaráno díky rekuperaci. Nechybí zde ani optický kabel zajišťující stabilní a rychlé připojení. Navíc ke každé jednotce náleží dotační bonus pro kupujícího až 150 000 kč.

Obec Dříteč je strategicky umístěna mezi dvěma krajskými městy – Pardubice a Hradec Králové. Ta jsou obě v dojezdové vzdálenosti zhruba 15 minut a do 10 minut se napojíte i na dálnici D35.
Sportovně založené zájemce potěší, že zdejší okolí oplývá možnostmi pro pěší turistiku a cyklistiku. Nedaleko se nachází také krásné golfové hřiště s širokou nabídkou aktivit a služeb, jako jsou wellness spa, tenisové kurty, restaurace či tělocvična. V centru obce zase najdete potřebnou infrastrukturu, tedy školu, školku, poštu, obchod nebo dokonce fotbalové hřiště. V roce 2014 obec získala titul Vesnice roku Pardubického kraje a od té doby i nadále zvyšuje komfort pro své obyvatele.

Green Resort Kunětická Hora je privátní projekt 18 rodinných domů rozdělených do tří typů, který nabízí stylové a udržitelné bydlení.

Pokud máte o prohlídku této nemovitosti zájem nebo potřebujete další informace, jsme Vám k dispozici.
Bližší informace na webu: green-kh

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaPardubice
OkresPardubice
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha220 m²
Plocha pozemku744 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Balkónano (6 m²)
Lodžieano (7 m²)
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové