Ostrov u Macochy, RD 6+2, garáž, zahrada – rodinný dům

Ostrov u Macochy, RD 6+2, garáž, zahrada – rodinný dům
  • Adresa Ostrov u Macochy
  • Ev. č. RT1307-V1413BL002
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 122 m²

4 500 000 Kč

cena k jednání

 

Představujeme vám nabídku rodinného domu nacházejícího se v Ostrově u Macochy. Tento dvougenerační dům 6+2 s garáží a zahradou na pozemku o celkové ploše 395 m2 je ideálním místem pro ty, kteří hledají prostor pro svou rodinu či nové bydlení v blízkosti přírody.

Sousedící s nedotčenou přírodou Moravského krasu a v blízkosti řady turistických atrakcí, včetně kempu Jedovnice, Singletrail Moravský kras, cyklostezek a propasti Macocha, nabízí tento dům v původním stavu nekonečné možnosti pro milovníky přírody a aktivního životního stylu. Navíc, s blízkostí školy, školky, lékařské péče, restaurací a dalších místních služeb, je tento domov ideálním místem pro každodenní život.

Dům je v původním stavu a se skládá ze dvou samostatných bytových jednotek 3+1, což poskytuje flexibilitu pro různé životní situace, ať už se jedná o společné bydlení více generací pod jednou střechou, nebo využití jedné části pro pronájem a zajištění pasivního příjmu. Zastavěná plocha 122 m2 na pozemku o rozloze 395 m2 zaručuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení a rodinné aktivity na čerstvém vzduchu.

Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Nenechte si ujít příležitost vstoupit do života, kde se snoubí pohodlí, příroda a neomezené možnosti pro aktivní život. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte realitní makléřku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaOstrov u Macochy
OkresBlansko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná122 m²
Plocha pozemku395 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Sklepano
KomunikaceBetonová
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadSeptik

Podobné nemovitosti