Prodej rodinné domy, 150 m² - Opatija

Prodej rodinné domy, 150 m² - Opatija
  • Adresa Opatija, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02723
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 150 m²

1 050 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Krásná vila - Opatija, 150m2

Opatija, elegantní turistická destinace, je centrem riviéry s nejdelší tradicí chorvatského cestovního ruchu. Opatija je často vybírána jako destinace pro své luxusní hotely, promenády podél moře a četné kavárny a restaurace s fantastickým výhledem.

V srdci tohoto turistického centra stojí nová a moderní vila, která zaujme svou architekturou a vybavením. Jedná se o jednopatrový dům o celkové výměře 150m2. Tato vila nabízí luxusní ubytování a nejvyšší komfort pro všechny hosty.

Vila se skládá ze tří prostorných ložnic, každá s vlastní koupelnou, poskytující soukromí a pohodlí. Interiér zahrnuje moderní kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, což vytváří funkční a elegantní prostor pro socializaci a relaxaci. Navíc je zde další toaleta pro hosty, což ještě zvyšuje komfort.

Vila je vybavena moderním a vysoce kvalitním nábytkem, který poskytuje sofistikované a příjemné prostředí. Každý pokoj má klimatizaci pro úpravu teploty podle osobních preferencí hostů a podlahové vytápění zajišťuje příjemnou atmosféru po celý rok.

Ve venkovním areálu vily se nachází okouzlující 32m2 bazén s prostorem na opalování, ideální pro osvěžení a užívání si slunce. Pozemky jsou pečlivě upravené a poskytují klidné prostředí, kde mohou hosté relaxovat. Zvláštní zmínku si zaslouží prostorná terasa s nádherným výhledem na moře, která vytváří dokonalé místo pro relaxaci při západu slunce nebo večerní koktejl.

Vila byla vytvořena pro milovníky blízkosti moře a krásných destinací. Jeho kombinace moderního designu, špičkového vybavení a velkolepého prostředí z něj dělá ideální volbu pro relaxační a luxusní dovolenou v srdci Opatije.

Rok výstavby: 2020
Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB): A+

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaOpatija, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná150 m²
Plocha pozemku1.224 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2020
ZařízenýAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod