PRODEJ VÍCEGENERAČNÍHO DOMU NA SVATÉM KOPEČKU V OLOMOUCI - SKVĚLÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

PRODEJ VÍCEGENERAČNÍHO DOMU NA SVATÉM KOPEČKU V OLOMOUCI - SKVĚLÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST
  • Adresa Darwinova, Olomouc - Svatý Kopeček
  • Ev. č. RT1046-BK211984
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 200 m²

10 605 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný vícegenerační dům v atraktivní lokalitě Olomouce Svatý kopeček.
Dům, který je prvním v ulici a sdílí jednu společnou stěnu se sousedním domem, je ideální pro investory nebo rodiny hledající vícegenerační bydlení.

Klíčové vlastnosti:
Patra a dispozice: Dům má dvě patra a dispozice jsou uvedeny v přiložených půdorysech.
Podsklepení: Celý dům je podsklepený a nabízí velkou garáž.
Možnost přestavby: Díky chodbě vedoucí pouze levou stranou domu je možné za minimálních úprav přebudovat dům na dva samostatné byty se vstupem ze společné chodby. Podkroví je ve velmi dobrém stavu a lze jej přebudovat na podkrovní byt, čímž by vznikly tři samostatné bytové jednotky.
Zahrada: Dům má velkou zahradu, kterou lze jednoduše rozdělit tak, aby každá bytová jednotka měla vlastní část zahrady. Společné parkování na pozemku je možné ihned z jeho kraje.
Rekonstrukce: Dům prošel částečnou rekonstrukcí, má plastová okna a nový elektrický kotel (pořízen před rokem). V zahradě bylo vybudováno posezení pod pergolou s grilem.
Investiční příležitost:
Tento prostorný dům nabízí skvělou investiční příležitost, kdy se podobně velké bytové jednotky v Olomouci prodávají za cenu přesahující 10 milionů Kč.
Další informace:
Svatý Kopeček je historická obec, nyní městská čtvrť, poutní místo a katastrální území na severovýchodě statutárního města Olomouce. Je vzdálen cca 7 km od centra Olomouce a slouží jako rekreační místo Olomoučanů. Nachází se zde olomoucká zoologická zahrada a bazilika Navštívení Panny Marie, ke které se každoročně konají velké poutě.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce dle vlastních kritérií.
Pro více informací a sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaDarwinova, Olomouc - Svatý Kopeček
OkresOlomouc
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná200 m²
Plocha pozemku600 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ParkováníAno
GarážAno

Podobné nemovitosti