Prodej rodinné domy, 169 m2 - Nymburk

Prodej rodinné domy, 169 m2 - Nymburk
  • Adresa U Růžáku 249, Nymburk
  • Ev. č. RT1180-TR13873
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 169 m²

8 200 000 Kč

 

Částečně podsklepený RD o dispozici 5+kk, s vedlejší stavbou - dílnou se nachází ve slepé ulici v zástavbě rodinných domů. Celkově oplocený pozemek na jihovýchodní stranu o velikosti 561 m2. Dispozice. :
1.P.P. dvě prostorné sklepní místnosti, z nichž jedna upravená a užívaná jako domácí dílna (je zde i radiátor ústředního topení) a umístěný el. bojler a plynový kotel.
1.N.P. vstup, prostorná vstupní veranda, komora, chodba se schodištěm do patra, koupena s WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice.
2.N.P. dva dětské pokoje, pracovna, koupelna s WC. V pracovně jsou sklápěcí schody pro vstup do půdního prostoru. Kde je rozvod antény a skladovací prostory.
Na obytný dům navazuje přístřešek na kola a zahradní posezení, a nově postavená dílna.
V domě je nový rozvod veškerých instalačních sítí jako je elektro, voda, kanalizace. Dále pak rozvod ústředního topení v Cu. Nová střešní krytina, včetně latí a parotěsné folie. Plastová okna s trojskly a mnoho dalšího.
Vytápění zajištěno pomocí ústředního topení. Jako zdroj tepla jsou využívána krbová kamna s výměníkem umístěná v obývacím pokoji, je zde také plynový kotel v 1.P.P. Lze tedy využít obě varianty. Teplá voda zajištěna pomocí el. bojleru, elektro 230/380V, kanalizace městská, voda z městského veřejného vodovodního řádu. Na pozemku vlastní studna využívána k zalévání.
Jedná se o velmi pěkný dům, kde vše důležité k bydlení je již hotové a po rekonstrukci - modernizaci. Jedinečné místo s dobrou dopravní dostupností, kde máte na dosah kompletní občanskou vybavenost, přitom soukromí díky slepé ulici a tím i klid od projíždějících automobilů.
Dostatek místa k zahradničení, posezení či umístění hracích prvků pro děti.
Vhodné je i umístění stavby na pozemku vůči světovým stranám. Budete tak moci vychutnávat sluníčko po většinu dne. Dům a vedlejší stavba dílny, společně s dřevníkem také tvoří přirozenou clonu od sousedních nemovitostí.
Nejedná se o žádnou nově vzniklou lokalitu, kde není prostor se realizovat.
Přijďte se podívat a zjistit, zde právě tento dům je pro vás to pravé.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaU Růžáku 249, Nymburk
OkresNymburk
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná169 m²
Plocha pozemku561 m²
Plocha zastavěná140 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Sklepano
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva

Podobné nemovitosti