Prodej rodinné domy, 120 m² - Nové Strašecí

Prodej rodinné domy, 120 m² - Nové Strašecí
  • Adresa Fibichova 1273, Nové Strašecí
  • Ev. č. RT1337-03164
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 120 m²

11 917 450 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej RD 4+1, 120m2, pozemek 396m2, Nové Strašecí - Fibichova

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům (1/2 dvojdomu), který byl zkolaudován v roce 2008 a poskytuje veškerý komfort moderního bydlení. Dům se nachází v klidné a příjemné lokalitě, kde si můžete užívat poklidný rodinný život, a zároveň mít na dosah vše, co k životu potřebujete. Zastavěná plocha domu činí 73 m2, zatímco celková výměra pozemku je příjemných 396 m2.

Dispozice a interiér: Přízemí domu zaujme světlým a prostorným obývacím pokojem, který je propojen s jídelnou, odkud vedou francouzské dveře přímo na terasu a zahradu. Navazující kuchyně je moderně vybavená a prakticky uspořádaná, takže bude radost v ní vařit. Součástí přízemí je také samostatné WC a prostorné zádveří, samostatná místnost na potraviny a další úložný, uzavřený prostor je pod schodištěm.

V horním patře domu naleznete komfortní zázemí pro klidný spánek a soukromí. Dva dětské pokoje, pro které společná šatna a ložnice, která disponuje vlastní šatnou, díky které je zde dostatek úložného prostoru. Kromě toho je v patře také moderní koupelna, kde si můžete dopřát zasloužený odpočinek, a praktická technická místnost pro veškeré domácí potřeby.

Exteriér: Dům obklopuje krásná, udržovaná zahrada, která je perfektním místem pro venkovní posezení, grilování nebo hraní s dětmi. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro různé aktivity i odpočinek po náročném dni, k dispozici je též zapuštěný bazén.

Lokalita: Tento dům se nachází v atraktivní lokalitě s vynikající dopravní dostupností, ať už preferujete cestování autem či veřejnou dopravou. V blízkosti je kompletní občanská vybavenost – mateřská a základní škola, obchody, restaurace, lékařské zařízení a další služby, které vám usnadní každodenní život.

Pokud hledáte místo, kde se snoubí moderní bydlení, dostatek prostoru a skvělá lokalita, tento dům je tou správnou volbou. Více informací rádi sdělíme telefonicky.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaFibichova 1273, Nové Strašecí
OkresRakovník
Velikost4 pokoje
Užitná plocha120 m²
Plocha pozemku396 m²
Zastavěná plocha73 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové