Prodej rodinné domy, 83 m² - Mrákotín

Prodej rodinné domy, 83 m² - Mrákotín
  • Adresa Mrákotín 81
  • Ev. č. RT1405-01742
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 83 m²

1 300 000 Kč

uvedena cena je k jednání

 

Prodej rodinného domu, Mrákotín

Zprostředkujeme Vám prodej menšího rodinného domku v Mrákotíně, který v minulosti vznikl oddělením od původního statku. Stavba o přízemní dispozici 2+kk a možností půdní vestavby prošla v nedávné době částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala instalaci nových plastových oken, vchodových a interiérových dveří, modernizaci elektřiny a renovaci koupelny. Dům je tak připraven k okamžitému nastěhování. Z koupelny je vstup do uzavřeného dvorku o velikosti balkonu, což je také jediný pozemek náležící k domku.
Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy, případně krbovými kamny, ohřev vody zajišťuje bojler. Alternativou je rovněž využití plynové přípojky.
Městys Mrákotín nabízí veškerou základní občanskou vybavenost, včetně pošty, restaurací, obchodů, mateřské a základní školy a lékařského zařízení. Díky své poloze na rozhraní Javořické a Křižanovské vrchoviny se jedná o atraktivní místo k aktivnímu odpočinku s výbornou dopravní dostupností. Městys totiž protíná silnice I/23 spojující jižní Čechy přes Vysočinu s jižní Moravou. Jindřichův Hradec je vzdálen 32 kilometrů, Telč pouhých 7 kilometrů. Na rakouský hraniční přechod Slavonice je to necelých 30 km.

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMrákotín 81
OkresJihlava
Velikost2 pokoje
Užitná plocha83 m²
Plocha pozemku85 m²
Zastavěná plocha83 m²
Plocha zahrady2 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1933
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceSatelit
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V, 230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické