Prodej rodinné domy, 250 m2 - Moravské Budějovice - Lažínky

Prodej rodinné domy, 250 m2 - Moravské Budějovice - Lažínky
  • Adresa Moravské Budějovice - Lažínky
  • Ev. č. RT1216-00721
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 250 m²

4 490 000 Kč

 

Prodej rodinného domu s podnikatelskými prostory v Lažínkách u Moravských Budějovic

Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům, původní zemědělský statek, který kombinuje komfortní bydlení s rozsáhlými prostory vhodnými k podnikání. Nemovitost se nachází v klidné obci Lažínky, pouhé 3 km od města Moravské Budějovice, kde najdete kompletní občanskou vybavenost.
Dům je rozdělen do dvou hlavních částí. V pravé části se nachází prostory, které jsou ideální pro provoz restaurace či hospody. Tyto prostory zahrnují plně vybavenou kuchyň, hygienické zázemí, WC pro hosty, několik skladovacích místností, komory a prostornou terasu, která nabízí příjemné venkovní posezení. Restaurace má vlastní vchod a může sloužit jak pro komerční využití, tak pro případnou přestavbu na jiné účely.
V levé části domu najdeme obytné prostory s dispozicí 2+1, o rozloze přibližně 40 m2, které nabízí útulné a funkční bydlení. Dům je tedy ideální pro rodinu, která hledá nejen domov, ale i prostor k rozvoji svého podnikání přímo na místě.
K nemovitosti dále náleží dvě prostorné garáže, které mohou být využity jak pro parkování, tak pro skladování nebo jiné podnikatelské aktivity. Dvůr nabízí dostatek soukromí a klidný prostor pro relaxaci, zatímco velká stodola poskytuje další možnosti využití – ať už pro podnikatelské účely, uskladnění, nebo případnou přestavbu.

Nemovitost má velký potenciál a je vhodná nejen pro provozování restaurace či pohostinství, ale i pro jiné formy podnikání, jako jsou dílny, sklady nebo kanceláře. Výborná poloha v blízkosti Moravských Budějovic a zároveň klidné venkovské prostředí činí tuto nabídku velmi atraktivní.

Financování nemovitosti lze řešit hypotečním úvěrem, přičemž nabízím bezplatný odhad pro zájemce o financování. 
Neváhejte a přijďte se na tuto jedinečnou nemovitost podívat osobně! Prohlídky jsou možné po domluvě.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMoravské Budějovice - Lažínky
OkresTřebíč
VelikostAtypický
Plocha užitná250 m²
Plocha pozemku1.147 m²
Plocha zastavěná611 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ParkováníAno
GarážAno
Terasaano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti