Prodej rodinné domy, 172 m² - Mohelnice - Květín

Prodej rodinné domy, 172 m² - Mohelnice - Květín
  • Adresa Mohelnice - Květín
  • Ev. č. RT1374-00065
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 172 m²

35 000 000 Kč

+ provize RK

 

Prodej unikátní nemovitosti s rybníkem a pozemkem o celkové rozloze 18.744 m2 v klidné obci Mohelnice - Květín

Realitní kancelář ALLE reality&development, s. r. o. Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí k prodeji unikátní nemovitost s čistým rybníkem a velkolepým pozemkem na samotě u klidné obce Mohelnice - Květín.
Okálový dům s kamennou podezdívkou, který prošel nákladnou kompletní rekonstrukcí včetně zateplení sestává o 2 NP s podkrovím a půdou.
V přízemí se nachází rozlehlá hala, kuchyňka, sociální zázemí - WC, sprcha a technická místnost s kotelnou na elektřinu.
První patro je o disp. 3+1, s odkládací komorou, koupelnou, kde je umístěný jak sprchový kout, tak i vana + WC. Na patře se nachází ještě druhé samostatné WC. Z obýváku je vstup na rozlehlou terasu s výhledem na rybník.
V podkroví se nachází kuchyňka, obyvák, ložnice a koupelna včetně WC. Z podkroví je možný vstup pomocí stahovacího žebříku na půdu.
K objektu naleží garáže pro min. 4 vozidla a pro kamarády a děti jsou k dispozici další 4 chatky na přespání, ideální pro uskutečňování rodinných táborů.
Nemovitost obklopuje rozsáhlý pozemek o celkové rozloze 18.744 m2, kde najdeme hlubokou studnu s výbornou vlastní vodou, jejíž zdroj pochází z pramenů okolních kopců. Součástí pozemku je také čistý rybník plný ryb, který lze využít, díky dvěma molům, v létě k plavání, rybaření, v zimě pak k bruslení. Je napájen potokem s průzračnou vodou z nedalekých hor obklopen vlastním lesním porostem, kde je možné přímo před očima pozorovat jak rostou houby, které náleží jen Vám. Celý areál působí harmonicky, je oplocený uprostřed přírody s nekonečnou zelení kolem, kde nezahlédnete žádnou jinou stavbu a nemáte žádné sousedy, přičemž vesnice je nedaleko a vzdálenost od Olomouce pouhých 30km.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMohelnice - Květín
OkresŠumperk
Velikost4 pokoje
Užitná plocha172 m²
Plocha pozemku18.744 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuSamota
ZástavbaRekreační
Terasaano
DopravaSilnice