Prodej rodinné domy, 220 m² - Medulin

Prodej rodinné domy, 220 m² - Medulin
  • Adresa Medulin, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03721
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 220 m²

1 300 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Luxusní vila - Medulin, 220m2

Tato moderní a atraktivní vila s prostornou 220m2 se nachází v krásné vesnici Medulin, pouze 1 km od křišťálově čistého moře. Tato nemovitost nabízí dokonalou kombinaci luxusu, pohodlí a přírodního prostředí, ideální pro rodinný život nebo jako dokonalá prázdninová destinace.

Vila se pyšní elegantním a současným designem s pečlivě promyšleným uspořádáním pokojů, které poskytují maximální funkčnost a estetiku. Velká okna umožňují dostatek přirozeného světla a vytvářejí pocit otevřenosti a zároveň poskytují nádherný výhled na klidnou přírodu a malebnou krajinu, která nemovitost obklopuje. Prostorný obývací pokoj s moderním nábytkem a sofistikovanou výzdobou je ideálním místem k odpočinku nebo trávení času s rodinou a přáteli.

Kuchyně je vybavena nejmodernější technologií a vysoce kvalitními spotřebiči, což z ní dělá ideální místo pro přípravu jídel a rodinné posezení. Jídelna umístěná v otevřeném prostoru s obývacím pokojem poskytuje příjemnou atmosféru pro stolování a oslavy.

Jednou z hlavních atrakcí této vily je velký vyhřívaný bazén o velikosti 40 m2, který vás zve k prožití v horkých letních dnech. Koupaliště obklopuje opalovací plocha, která nabízí místo k odpočinku a opalování a večer vytváří kouzelnou atmosféru s osvětlením.

Součástí vily jsou také prostorné ložnice, každá s vlastní koupelnou, zajišťující soukromí a pohodlí pro všechny členy rodiny nebo hosty. Moderní koupelny jsou navrženy s luxusními materiály a elegantními detaily, které vytvářejí wellness zážitek uvnitř vašeho domova.

Pro větší pohodlí je vila vybavena klimatizací, která umožňuje vytápění a chlazení po celý rok. Zvláštností této nemovitosti je velká sauna, která poskytuje dokonalé místo k relaxaci a regeneraci, ideální po náročném dni nebo v chladnějších měsících.

Vila obklopená zelení a přírodou nabízí klidné, těžko dostupné prostředí a zároveň blízkost veškeré potřebné vybavenosti. Medulin nabízí četné restaurace, kavárny, obchody a krásné pláže, což dále obohacuje zážitek z bydlení v této luxusní nemovitosti.

Tato moderní vila v Medulinu představuje mimořádnou příležitost pro každého, kdo hledá dokonalou kombinaci luxusu, přírodních krás a pohodlí. Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto nádherného domova, který nabízí vše, co potřebujete, abyste si mohli užívat života u moře!

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMedulin, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha220 m²
Plocha pozemku324 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Rok výstavby2023
ZařízenýAno
Míst k parkování4
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové