Prodej rodinné domy, 72 m² - Medulin

Prodej rodinné domy, 72 m² - Medulin
  • Adresa Medulin, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03616
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 72 m²

295 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům - Medulin, 72m2

Tento moderní dům na prodej se nachází v klidné části Medulinu, v atraktivní lokalitě 1,5 km od archeologického naleziště Vižula, které je známé svými římskými vilami a bohatým kulturním dědictvím. Díky blízkosti historických památek a krásných pláží je tato nemovitost ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí a zároveň chtějí být blízko klíčové občanské vybavenosti. Pláž Ližnjan je vzdálená 2,8 km a poskytuje dokonalou rovnováhu mezi relaxací u moře a aktivním životním stylem.

Dům byl postaven se zvláštním důrazem na funkčnost a komfort. Prostor zahrnuje světlé místnosti se spoustou přirozeného světla díky velkým oknům. Dispozice zahrnuje dvě ložnice, ideální pro rodinu nebo hosty, a moderní obývací pokoj, který je centrální částí domu. Obývací pokoj je propojen s jídelnou a kuchyní v otevřeném prostoru pro socializaci a relaxaci.

Kuchyň je plně vybavená včetně myčky, mikrovlnné trouby a dalších kvalitních kuchyňských spotřebičů. Dům má jednu moderní koupelnu se sprchovým koutem a WC s pračkou.

Pro vytápění/chlazení je v domě klimatizace a elektrické ústřední topení.

Tato nemovitost představuje vynikající příležitost pro ty, kteří hledají pohodlný rodinný dům nebo rekreační dům s velkým potenciálem pronájmu díky své atraktivní turistické poloze v srdci Istrie.

Plocha pozemku bude doplněna.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaMedulin, Chorvatsko
Velikost3 pokoje
Užitná plocha72 m²
Plocha pozemku1 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
ZařízenýAno
ParkováníAno
VodaDálkový vodovod
TopeníÚstřední elektrické, Jiné