Prodej rodinné domy, 326 m² - Ližnjan

Prodej rodinné domy, 326 m² - Ližnjan
  • Adresa Ližnjan, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03318
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 326 m²

790 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Dům - Ližnjan, 326,48m2

Ližnjan je známý svým více než 28 kilometrů dlouhým pobřežím, které oplývá skrytými zátokami, oblázkovými plážemi a čistým mořem. Má dobré spojení s ostatními turistickými centry na Istrii. Město Pula, známé svým římským amfiteátrem a bohatou historií, je odtud jen pár kilometrů. Nedaleko jsou také další oblíbené destinace, jako je Medulin, Rovinj a souostroví Brijuni. Liznjan je ideálním místem pro ty, kteří si chtějí užít autentickou istrijskou atmosféru, přírodní krásy a klidné prostředí.

A právě zde se nachází na prodej krásná vila (rok výstavby 2020) se dvěma prostornými apartmány v klidné části Ližnjanu. Vila je plně vybavená, má velký dvůr a prostornou garáž. S nemovitostmi přichází i zavedený pronájem, který umožňuje novému majiteli pokračovat v podnikání v cestovním ruchu.

Tato vila je mimořádně dobře postavená, jsou použity špičkové materiály a oba apartmány jsou plně vybaveny, což z ní dělá ideální místo pro rodinné bydlení nebo pronájem. Pozemek, na kterém se vila nachází, má rozlohu 746 m2 a všechny stavby jsou legalizované a mají stavební a užívací povolení.

Vila se skládá ze dvou velkých, plně vybavených apartmánů, každý s vlastní terasou. Horní byt má navíc mansardu a celková plocha vily je 326,48 m2. Na pozemku se dále nachází přístavba 93 m2 sloužící jako garáž a vedlejší budova 20 m2.

Dvůr je prostorný a krásně zdobený, s dostatkem prostoru k relaxaci a užívání si venku. Na pozemku je také parkoviště pro pět aut, což dále zvyšuje praktičnost této nemovitosti.

Tato vila je ideální příležitostí pro rodinu hledající pohodlné bydlení nebo investora se zájmem o cestovní ruch.

Vzdálenost k moři: 1500m

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaLižnjan, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná326 m²
Plocha pozemku746 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2020
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové